دخترم هفت سالشه مهارتاش توکارای شخصیش ضعیفه..کارای شخصیش انجام نمیده یا بزور مثل دستشوی خودش درست نمیشوره یا حموم باید خودم ببرم یا دکمه نمیتونه بازو بسته کنه ..شلوارش نمیتونه بالا بکشه همیشه ازش اویزونه.خودش تمیزو مرتب نمی کنه...کلافه شدم از دستش..به خودش باشه شبیه چرکولک هست.ولی از نظر هوشی بسیار بالا...چندین روان شناس رفتم و ول کردم..تا اخری بازی درمان بود گفت اختلال حسی حرکتی داره لمسش ضعیفه ...من نمیدونم این از کجا دراومده.کسی مثل من تحربه داشته چنین بچه ای داشته باشه؟اخه هم شیطونه هم باهوش فقط تنبل و شلختس..نمیدونستم اینم ی بیماری میشه اسم کذاشت😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی نمی کنه چیکارش کنم شبیه خرس تنبله..اصلا نمیدونم چرا اینقد تنبلی می کنه.تو مدرسه و مشق نوشتن هم بزور می نویسه تو حموم دست ب خودش نمیزنه تا خودم نشستم.. اصن دیوونم کرده
کارهای کوچیک تو خونه بهش بده بعد از چند ماه بیشترش کن تا کم کم راه بیفته
حالا مشاور گفته اختلال حسی حرکتیه.نمیدونم این چ اختلالیه بچه سرومر گنده اسم اختلال حسی حرکتی بزارم.خیلی تنبله تو کاری بدنب و جسمی..اینم بگم شوهرم هم همینه زرنگ و فعال نیس بیشتر فکری هستن تا عملی دخترم هم شبیه باباشه😬
من بله این یه نوع اختلاله که با کاردرمانی و بازی درمانی حل میشه عریزمفقط جلسات رو باید منظم و هفته ا ...
اره دقیقا ی اسباب بازی های حسی داده توپ حسی عروسک احساسات نمیدونم تعدادی لوازم تحریر..اره گفت دوره ای سه تومن گیره اگه ده دوره گذشت خوب نشد اونوقت چی!؟
حالا مشاور گفته اختلال حسی حرکتیه.نمیدونم این چ اختلالیه بچه سرومر گنده اسم اختلال حسی حرکتی بزارم.خ ...
پس به باباش رفته نگران نباش کمی بزرگتر بشه بهتر میشه داستان هایی در مورد تنبلی پیدا کن و براش،تعریف کن یا کارتون هایی که در این مورد هست رو پیدا کن و براش بزار