2777
2789
والا ما میخوایم بخریم ؛زندگیمونم یه طوریه که میفهمن بقیه؛یعنی برای خریدش برادرشوهرم داره میگرده چون ...

مگه تا به حال اطرافیان تون که باغ داشتن کسی ازشون انتظار داشته که هی دعوت شون کنن؟؟

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تا به حال اطرافیان تون که باغ داشتن کسی ازشون انتظار داشته که هی دعوت شون کنن؟؟

برادرشوهر مجردم داشت خواهر و برادرهاش هی میگفتن بریم ؛بریم

پسرم ❤❤😍😍😘😘

عزیزم از اول نباید به کسی رو بدی حتی کلید بدی که تنهایی برن حتی اگه نزدیکترین اقوامت و خواهر و برادرت باشه یک بار که نه بگی برای همیشه راحتی فقط کافیه که اولش شل بگیریو باهاشون راه بیای دیگه نمیتونی از پس هیچکس بر بیای و همه ازت توقع دارند اما اگه از همون اول به کسی رو ندی دیگه تا همیشه راحتی

فقط گاهی اوقات به صورت دعوت کردن باهاشون تماس بگیر یا هماهنگ کن و دعوتشون کن که با هم بریم باغ

فکر نکنم الان کسی غرور خودشو بشکن بگه کلید میخوام فوقش یه روز اجاره میکنه برای تفریح خودش شما هم به ...

من نمیگم برادرشوهرم میگه؛مادرو پدرشم عاشق

پسرم ❤❤😍😍😘😘

ما که دیوونه شدیم هرکی هر غلطی میخواد بکنه میگه کلید باغ و بدین مام گفتیم دادیم اجاره باز توقع دارن یه بارم که ی بنده خدایی و تو باغ گرفته بودن رفته بود شبونه میوه بکنه😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....