2777
2789
عنوان

کسی هست مهارت های بچه شش و هفت ساله اون ضعیف باشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست
اره دقیقا ی اسباب بازی های حسی داده توپ حسی عروسک احساسات نمیدونم تعدادی لوازم تحریر..اره گفت دوره ا ...

ببینید بستگی داره اختلال حسی یکپارچگی باشه

یا دیداری حرکتی

یکپارچگی عموما با لمس‌ها درمان میشه

ولی کلا بازی درمانی دوره‌هاش زمان بر هست

نتیجه میده ولی دیر

و در اثر مداومت

حالا اگه دوست داشتین اون کانال ایتا برین تست رو واسش انجام بدین یا با مشاورش مشورت کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک تستی هست به نام بندرگشتالتو مشاور با این تست بهتون راهکار و بازی درمانی ها رو میگه خودتون توی خون ...

وسایل ازم خواست تعدادی گرفتم.خودش هم تو اتاق مجزا بردن یعنی تست گرفتن یا نه..نمیدونم.ی جلسه بردم سریع گفت اختلال حسی حرکتیه..گفت مهارتش ضعیفه..ی جورای تنبله

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

سلام استارتر عزیز بچتون کاملا سالمه ،لطفا رو بچتون اسم و بیماری نچسبونید.اگه راهنمایی بیشتر میخوابن به پادکست هایه خانم ولا موسوی در مورد فرزند پروری سالم تو گوگل گوش کنید بسیار عالی هست .

خودت اختلال داری ،الکی رو بچه ها اسم نذارید خیلیم سالمه .توروخدا متمانا هوشیار باشید گول این کاردرما ...

اخه چیکار کنم..هفت سالشه مهارتش ضغیفه اصلا زورش میاد با دستش کاری کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وسایل ازم خواست تعدادی گرفتم.خودش هم تو اتاق مجزا بردن یعنی تست گرفتن یا نه..نمیدونم.ی جلسه بردم سری ...

به هر حال هر بچه‌ای ممکن هست توی یک زمینه ضعف داشته باشه

که از الان بازی درمانی انجام بدین ان‌شاءالله تا سنین دبستان حل میشه

پس به باباش رفته نگران نباش کمی بزرگتر بشه بهتر میشه داستان هایی در مورد تنبلی پیدا کن و براش،تعریف ...

دستش ب خودش نمبزنه.باباشم ده روزی ی بار حموم میره و کار فنی هیچی بلد نیس حتی تو رابطه هم زوذ خسته میشه.میگه پام گرفته😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببینید بستگی داره اختلال حسی یکپارچگی باشهیا دیداری حرکتییکپارچگی عموما با لمس‌ها درمان میشهولی کلا ...

ممنون عزیزم چشم اون تست رو انجام میدم ی کارای هم بود گفتن انجام بدین مثل لمس و بغل و بوس و پرش و ..ی مدت انجام دادم بعد چون تاکیدم این بود ک جلسه ای پرداخت بشه قبول نکردن..من برام حرکت بال بال زدنش مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

افرین الان متوجه شدی ادما متفاوتن بیماری نسازید واسه هم .

بیخیال... 

همین تفکر باعث شده ی عده توی بزرگسالی پر از مشکل و آسیب باشن

چون پدر و مادراشون از اسم اختلال میترسیدن

و بچه ای رو که با چند دوره بازی درمانی میتونست سالم زندگی کنه با حسرت و مشکل بزرگ کردن... 

سلام استارتر عزیز بچتون کاملا سالمه ،لطفا رو بچتون اسم و بیماری نچسبونید.اگه راهنمایی بیشتر میخوابن ...

بخدا دغدغم شده این دختر..غیر از تنبلیش دستاش بال بال میزنه تو هیجانات و اون ی کم برام سخته تو نگاه اول

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

به هر حال هر بچه‌ای ممکن هست توی یک زمینه ضعف داشته باشهکه از الان بازی درمانی انجام بدین ان‌شاءالله ...

اول دبستان هست.تو مدرسه میترسم مسخره بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تغییری نکرد با اون کارهایی که گفتن و انجام دادین؟

نه حس میکنم بدتر شد..فثط ی چیز برام جالب بود زیاد ندیدم انجام بده بعد اون تمرینات صورت من دست زد.یادم نمیاد تاحالا بصورتم دست زده باشه فقط ی بار انجام داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

تغییری نکرد با اون کارهایی که گفتن و انجام دادین؟

البته زمان زیادی نیست هفته پیش برده بودم دیگه نبردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...