2777
2789
عنوان

کارتمو دزدیدن چیکار کنم

178 بازدید | 27 پست

خانما موقع خرید میوه رمز رو فروشنده ازم پرسید یهو یکی اونجا وایستاده بود کارتمو زد رفت نتم پریده بودم نتونستم از گوشیم بسوزنم کارتو تو ۵ دقیقه 

۵ میلییون از کارتم کشید کارتمو سوزوندم که بقیه شو نتونست بگیره 

الان اون ۵ تومن رو میتونم پس بگیرم بنظرتون؟

شکایت کردم همش آدمو اینور اونور پاس میدن چی میشه الان پولمو لازم داشتممممم شدیدددد😭😭😭

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 

اگر بلوکارت داشتی در عرض کمتر یک دقیقه کارتت غیر فعال میکردی

بلو بخرید

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

عناق بشه براش 

فکر نکنم بشع کاری کرد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بلوکارت داشتی در عرض کمتر یک دقیقه کارتت غیر فعال میکردیبلو بخرید

چیکار کنم الان پولمو لازم دارم ۶ روز دیگه قسط دارم 🥲🥲🥲

الانم راستش نمیدونم باید چکار کنی، برو فردا کارت بسوزون

برو پلیس +۱٠ یه پرس جو کن، ببین پول به حساب کی رفته

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

الانم راستش نمیدونم باید چکار کنی، برو فردا کارت بسوزونبرو پلیس +۱٠ یه پرس جو کن، ببین پول به حساب ک ...

چیکارررررر کنم قسط دارمممممممم خدایااااااااا😭😭😭😭😭

یکی از دلایلی که میگن رمز رو خودتون وارد کنید همه 

همیشه کارتی که مبلغ کمی داخلشه یعنی در حد استفاده روزانه ببر که اینجور مواقع حسابت خالی نشه 

توی همراه بانک هم میشه مسدود کرد اگر نداری حتما نصب کن 

یکی از دلایلی که میگن رمز رو خودتون وارد کنید همه همیشه کارتی که مبلغ کمی داخلشه یعنی در حد استفاده ...

😭😭😭ای خدااااااا الان قسطمو چیکاررررر کنمممممممم الهی سرطان بگیره

نگران نباش برو بانک پیگیری میکنن

بخدا قسط دارم نمیشه ندم ماهی ده کار میکنم ۸ قسط میدم الان موندم چیکارررررر کنم دارم میمیرم 

😭😭😭بخداااا لازمش داشتممممممم حالمممممم خیلی بدههههه

کارت مادرمو دزدیدن رمز رو هم می دونستن کل کارت رو خالی کردن نشد کاری کرد چون روزی صد نفر از کارتخوان مغازه یا عابر بانک کارت می کشن 

بهترین راه اینکه موقع رمز دادن کارت خوان رو بردارین و خودتون رمز رو بزنین 

واقعن ناراحت شدم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻