2777
2789
عنوان

لعنت بر پنيك

72 بازدید | 17 پست

خسته شدم خدايا كى به فريادم ميرسى

ناشكرى نميكنم ولى گريه ام گرفته از اين حملات پنيك

خدايا به حق حضرت زينب (س) قسم ميدمت كه كمكم كنى حداقل كمتر بشه اين حملات و اينقدر زجرم نده 🤲🤲🤲

استغفرالله ربى و أتوب اليه 🤲🤲

امَّن يجيبُ المضطر اذا دعاهُ و يكشف السوء 💚🕊

ان شالله زودتر برطرف بشه 

چه علایمی داری؟

من چند روزه یه اتفاق بد برام افتاده تا میخوام چشمامو ببندم بخوابم یه ترس عجیب میاد سراغم تو این گرما احساس سرما میکنم و خیلی حس بد فک کنم پنیکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما به روانپزشک مراجعه کن دارو میده خوب میشیخواهشاً جدی بگیر من دیر رفتم و تبدیل شد ب دردهای عصبی م ...

رفتم دارو هم ميخورم ، ولى دست از سرم ورنميداره لعنتى 

قرصى نمونده نخورده باشم 

ان شالله زودتر برطرف بشه چه علایمی داری؟من چند روزه یه اتفاق بد برام افتاده تا میخوام چشمامو ببندم ب ...

رفتم دكتر ، داروهاى قوى هم ميخورم ولى انگار نه انگار ، حس اضطراب و ترس شديد، هجوم افكار منفى ، سرگيجه ، حس غش كردن ، سستى دست و پا ، تپش قلب ……

چه داروهایی؟ علائمتون چیه؟

حس اضطراب و ترس شديد ، هجوم افكار منفى ، سر گيجه ، تپش قلب ، تنگى نفس ، سستى دست و پا ، دور از جون حس مرگ ، اول فلوكستين و آلپرازولام بود الان دوز آلپرازولام برده بالا ، پاروكسيتين داده ، نورتريپتيلين هم داده ، ديگه قرص از همه جام داره ميزنه بيرون