2777
2789
عنوان

اگه همسرتون هیچی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 88 پست
واالا. تو‌نی نی سایت یارو هیچی نداشته صاحب همچی شدن نمیدونم. همچی. یعنی چی البته

خودت کلاهتو قاضی کن تو این شرایط فعلی شدنیه بنظرت؟

از صفر نمیشه حداقل ی چیزایی رو باید داشت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مرد بااخلاق و باایمان ارزشش رو داره پاش بمونی. نتیجه صبرت واقعا شیرینه

اخلاقش که زبانزده ، تو این مدت بدترین فاجعه ها اتفاق افتاد و صبر و توکلش رو با چشم خودم دیدم

ایمانش هم از خودم که حافظم بهتره نماز اول وقتش ترک نمیشه

واقعاً عاشقمه

مشاورمون می‌گفت خیلی پسر مسئولیت پذیر و سالمیه فقط سنش کمه

سنش اذیتم می‌کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اونکه سطحش از خانواده خودتون بهترهنه که همه۲۲ساله ها چند تا خونه و ماشین خارجی دارن!چی میخونه؟و ...

نه خانواده خودم خیلی پولدارن

چند تا خونه و ماشین و زمین و و و

پدرم می‌خواست با این ازدواج ازم انتقام بگیره

تاپیکای قبلیم گفتم

رشتش حقوقه

خودت کلاهتو قاضی کن تو این شرایط فعلی شدنیه بنظرت؟از صفر نمیشه حداقل ی چیزایی رو باید داشت

من که میدونم. نمیشه. به خاطر همین کسی. که. دوست. داشتم. رو رد کردم

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه خانواده خودم خیلی پولدارنچند تا خونه و ماشین و زمین و و وپدرم می‌خواست با این ازدواج ازم انتقام ب ...

نمیدونم.شرایطت خاصه

اگه قیافش خوبه و به دلت میشینه و میتونی تحملش کنی بمون خوب

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اخلاقش که زبانزده ، تو این مدت بدترین فاجعه ها اتفاق افتاد و صبر و توکلش رو با چشم خودم دیدمایمانش ه ...

ببین بااین مرد خوشبخت میشی. 

شک نکن. 

فقط باید صبر داشته باشی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

طلاق بگیری برگردی تو اون خانواده؟بزور میدنت به یکی دیگه بمون انشالا براش خونه بخرن سعی کن خودت بری س ...

الان دیگه خیلی جسور و قاطع شدم

یه بار می‌خواست دست بلند کنه زنگ زدم پلیس ترسید و دیگه نکرد

اگه برگردم دیگه اجازه نمی‌دم همچین اتفاقی بیفته

ولی نمی‌دونم باید چی کار کنم

نمیدونم.شرایطت خاصهاگه قیافش خوبه و به دلت میشینه و میتونی تحملش کنی بمون خوب

چهره‌اش که خیلی جذابه ، اندامش و قدش هم خیلی بلند و هیکلیه تقریباً تا حدودی غوله :)

از اون جهت که خیلی دوسش دارم

اگه واقعا اینجوری میگه اخلاقش باشه یه جواهره خدا پول رو می‌رسونه با تلاش به دست میاد ولی ذات بد هیچ ...

این.  حرفا همش بیخود ولی. الکیه. چون. بی پول که باشی اخلاق هم نمیمونه. حرف بیخود. نزنید

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
من که میدونم. نمیشه. به خاطر همین کسی. که. دوست. داشتم. رو رد کردم

پشیمون نمیشی در عوض

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

چهره‌اش که خیلی جذابه ، اندامش و قدش هم خیلی بلند و هیکلیه تقریباً تا حدودی غوله :)از اون جهت که خیل ...

خوبه دیگه

نگفتی چی میخونه؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

پشیمون نمیشی در عوض

اره. از. همین. خوش حالم

اگه واقعا اینجوری میگه اخلاقش باشه یه جواهره خدا پول رو می‌رسونه با تلاش به دست میاد ولی ذات بد هیچ ...

من تا حالا هیچ مردی رو شبیه این شخصیت ندیدم با اینکه تو جاهای مختلف رفت و آمد داشتم و آدم کم ندیدم

اونقدر آزمایشش کردم ، اونقدر موارد مختلف پیش اومد ، یکی از خواستگارای قدیم اومده بود بهم پیام می‌داد و جلوی دانشگاه میومد .. وقتی فهمید شماره‌اش رو برداشت و حسابش رو رسید ولی حتی بهم یک نگاه ناراحت هم نکرد فقط گفت از تو فقط یه دونه توی دنیاست که برای منه :)

تو تمام چالش های خانواده‌ام یه بار برنگشت بگه خانواده‌ات چی کار کردن ..!

بعضی ویژگی هاش واقعاً شبیه رویاست

این حد از ادب و صبر 

فقط من پر خرجم و متنفر بودم بخوام زندگی معمولی داشته باشم ، گاهی واقعاً به هم می‌ریزم سر این قضیه ولی نمی‌خوام از دستش بدم