2777
2789

خواهرم همش ۲۰سالشه 

متاسفانه پدرم اعتیاد داره به خاطر موقعیت پدرم خیلی وقتا ها از طرف یه هاستگاری رد شدیم که خاک زیر پا نبوده 

نگم خاستگار کلا ندارم اتفاقا خاستگار خیلی خوبی داره 

چهارتا خواهریم  دوتامون ازدواج کرده 

هیچ برادری نداریم 

پدر پا به سن گذاشته 

الان یه پسر امده خاستگاریش قبلا نامزد داشته طلاقش داده 

خواهرم نشون کردن 

گفتن مدتی حرف بزنن تفاهم داشتن عقد بشن 

اینم بگم تو منطقه ما زیاد دختر با نشون نمیزان نهایت دو هفته عقد میکنن 

بعد سه روز از بله برون 

از چند جا شنیدم پسره پسر شری هست همش سر دعوا داره خانواده مشکلی نداره ولی این پسرشون کلا چون سرش داغه جونه همش پی دعوا ایناست 

به پدرم گفتم بریم دوباره تحقیق کنیم شاید درست باشه 

چه خواهرم پدرم تو روم وایسادن گفتن دخالت نکن 

خواهرم گفت هرچی باشه باهاش ازدواج میکنم خودم شانسم 

پدرم گفت هزار نفر بگه بده باز بهش میدم من دم در بودم با همسرم قهر کردم برگشتم گفتم خود دانی ترشیده ببدخت نون خور کم کنید بره بابا 

روز بعد خواهرم با پسره دعوا شده خواهر بزرگم متوجه دعواشون شده 

داد بیداد حرده چرا بیه این پسره میدنش این پسره نرمال نیست از الان اینجور میکنه وای به حال بعدش

حلقه پس فرستادن گفتن دختر نمیدیم 

الان باز پسره باز پیام زنگ زده به خواهرم خام شده میگه باهاش ازدواج میکنم 

خانوادم حرفی ندارن 

ادامه پارت بعدی میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادم حرفی ندارن میگن تصمیم خودشه 

خواهر بزرگم نارضی هست ولی میگه حرف من ارزش نداره 

میزنن تو دهنم چیزی بگم 

اختیار دادن دست دختر 20ساله 

اینم بگم از هر کیی پرسیدم 

یا گفته خانواده محترم هستن ولی پسره خودشو نمیشناسم 

یا گفتن پسره شری هست هی پیی دعوا ایناست حتی تو یکی از دعوا ها انگشت بریدن پیوند خورده 

یا میگن بی حد پولدارن ولی خب کمی پسره شطون هست جونی میکنه اذواج کنه شاید اخلاق درست شد 

شایعه شنیدم خیلی مطمعین نیسم ولی میگم مدتی زندان بوده نمیدونم شاید دروغ باشه

از طرفی فقط منم حرص میخورم پدر مادر انگار طلسم شدن یا چشمشون پولداری پسره گرفته 

مادر  میگه دخالت نکن نهایت طلاق میگره برگرده به تو ربطی نداره به قول خودش دوری میزنه میاد 

دامادمون یکسر دارن تیکه میندازن که پدرت داره نون خور کم میکنه وگرنه این شوهر دادن نیست 

نمیدونم چکار کنم 

زنگ زدم خواهرم کوچیکم 

گفتم حالا که میگین دخالت نکن به من ربطی نداره 

نه عقد میام نه نامزذی نه عروسیت انتظار پاگشا نداشته باشه خواهری ندارم  

نه خونه بیا نه میام خونت 

به پدر مادرم گفتم تا وقتی عروسی نکرده جا به جا نشده پامو خونه تون نمیزام مجبوری سالی یک بار میام خونه تون 

نشم حرف  خانواده شوهرم 

والا لعنت به اون روزی که سما شدید پدر مادر من 

پدر مادری فقط زاییدن بزرگ کردن نیست گاهی دخالت خیره که شما ندارین 

تو بیش از اندازه عصبانی شدی، اگه مطمئن نیستی بگو سوپیشینه در بیاره، تا کامل مطمئن شین زندان رفته یا نه و اینکه به داماد ها اجازه دخالت ندین اونا شاید چون پسره پولداره دارن حسادت میکنن و الکی می‌خوام به هم بزنن

تو بیش از اندازه عصبانی شدی، اگه مطمئن نیستی بگو سوپیشینه در بیاره، تا کامل مطمئن شین زندان رفته یا ...

اصلا اینطور نیست داماد ها ثابت شدن خواهرم بیشتر از خواهر خودشون دوست دارن 

از طرفی بگم ملک اینا که دارن مال بابابزرگ مونده هنوز ارث تقسیم نکردن 

معلوم نیست چیزی بمونه برای این پسر یا نمونه پولداری کجا بود

خانوادم حرفی ندارن میگن تصمیم خودشه خواهر بزرگم نارضی هست ولی میگه حرف من ارزش نداره میزنن تو دهنم چ ...

بنظرم خیلی دارین دخالت و زیاده روی میکنین

امروز آرزو دارم:فاصله نباشد میان تو و تمام احساس های خوبت...تو باشی و شادی و یک دنیا سلامتی و امضای خدا پای تمام آرزو هایت...!!!
خانوادم حرفی ندارن میگن تصمیم خودشه خواهر بزرگم نارضی هست ولی میگه حرف من ارزش نداره میزنن تو دهنم چ ...

حس میکنم خواهرت بعد ها خیلی پشیمون میشه از تصمیمش ولی فکر نکنم الان لجبازی رو کنار بذاره.

اگه میتونی مجبورشون کن زمان نامزدی رو بیشتر کنن شاید فرجی شد و سر عقل اومد🤦🏻‍♀️

بشینم بدبختی ببینم 

خواهر بزرگم هین طور بدبخت کرد یه بار طلاق گرفت 

اینم طلاق کرفته برگرده 

تمام شهر شایعه میکنن که پدر سر پول مهره طلا دختراشو میفروشه چون اعتیاد داره 

یه خواهر دیگه دارم اون با این وضعیت میخاد چه شوهری کنه 

اخه چهار تا خواهرم 

نه اصلا زیاده روی نیست اینو منی میگم که خودمون تو فامیل تجربه داریم ادم شر نه تنها برا خودش برای خاندانش هم مشکل ایجاد میکنه چه برسه به همسر و خانواده همسرش ، پس فردا اگر قتلی انجام بشه اسم این خانواده هم سر زبون ها میوفته