2777
2789

خیلی دوس دارم شاغل بشم.الانم وضعمون معمولیه منتها من میخام رفاه بیشتری داشته باشیم.منتها بچه هام دوتاشون کوچیکن.تا ساعت یازده دوازده خوابن.دختر بزرگم ۹ سالش تموم شده.شوهرمم اکثر اوقات خونس.

شغلش آزاده.دختربزرگم میگه مامان برو سرکار من خواهرام بیدار شدن سرشونو گرم میکنم تا بیای.دخترای کوچیکمم دوسال و دوماه و تقریبا چهارساله هستن.و آرومن..

دنبال کار پاره وقتم ک نهایت سه چهار ساعت تنها باشن .صبحا ک خوابن تا ظهر.دوتاشونو بخام بزادم مهد باید کل حقوقو بدم مهد ک فایده نداره.

به نظرتون با رعایت نکات ایمنی و اینکه هفته ای شاید دو سه روز باباشونم بره سرکار منم برم سرکار؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

نه به بچه اعتمادی نیست. نمیتونه همزمان دوتاشونو ساپورت کنه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دختر بزرگت عاقله برو وگرن نرو

بله خیلی عاقله.ماشاالله قد و هیکلشم مث سیزده چهارده ساله هاس.خیلی هم دوس داره منم شاغل بشم

نه به بچه اعتمادی نیست. نمیتونه همزمان دوتاشونو ساپورت کنه

کوچیکام آرومن .نمیدونم خیلی دوس دارم برم سرکار.ماهی پنج شیش روزم مامانم میاد کمک اگ بگم بهش

میره تا آخر اردیبهشت.بعد تعطیل میشه.میگم چهار ماه تابستونو حداقل برم سرکار

یکی دو روز امتحانی برو بیرون لااقل ببین مدیریتش چجوره

واکنش بچه کوچیکا وقتی نیستی چطوره بعد برو

کاری به هیچی ندارم ولی بچه هات نرمال نیستن که تا دوازده ظهر خوابن😧فوق فوقش بچه باید نه نه ونیم بیدا ...

چرا نرمال نیستن این چه حرفیه؟خب شب دیر میخوابن.بسیار هم سالم و سرحالن.تازه چکاپ شدن

کوچیکام آرومن .نمیدونم خیلی دوس دارم برم سرکار.ماهی پنج شیش روزم مامانم میاد کمک اگ بگم بهش

اپل همه چیو مچ کن بعد.. اگر بتونی کار و کسب خونگی راه بندازی خیلی بهتره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏