2777
2789
عنوان

به نظر شما با سه تا بچه و ابن شرایط سرکار برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 128 پست
نه.بعد فوت پدر مادرش افسرده شده و توانایی نداره .همکاری نمیکنه متاسفانه

این که نشد حرف خواهر من دیگه چون اونا مردن اینم جنازه متحرک بشه خوب آینده بچه های براش مهم نیست

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ناراحتی نداره. من حرف بدی نزدم ناراحت بشی. ولی نوزاد که نیستن نصفه روز بخوابن

تو نوزادی تقریبا بیست ساعت خواب بودن.بچه هافرق دارن با هم.یه بچه فقط شیش ساعت میخوابه یکی دوازده ساعت.

همه مثل هم نیستن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که نشد حرف خواهر من دیگه چون اونا مردن اینم جنازه متحرک بشه خوب آینده بچه های براش مهم نیست

خونه و زمین داریم.میگه کافیه..بیشتر تلاش نمیکنه دیگه.چیکار کنم

خب اگه تونستم میرم بعدش.شوهرمو میگم جمعه ها بره سرکار.رفاه خب معلومه ک بیشتر ب پول بستگی داره

نه 

رفاه تو این سن بچه هاتون یعنی اینکه بچه ها چشم باز کردن اول مامانشونو ببینن اروم بشن 

مامانشون ظهر ناهار گرم بزاره جلوشون و اینجور موارد 

البته تصمیم باشماست قطعا 

خدا گل دخترای نازتو برات نگه داره 

میشه برام دعا کنی 

ممنون میشم💚

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
بری سرکار که شوهرت دیگه یه ذره مثقالی که مسیولیت داره اونم یادش بره اصلا نکن این کارو

نمیدونم.بدم میاد همش دستم دراز باشه جلوش

اگه ماشین داری رانندگی بلدی سرویس مدرسه شو

ماشین داریم منتها گواهی نامم مال پونزده سال پیشه دیگه سوار ماشین نشدم از اون موقع

نه رفاه تو این سن بچه هاتون یعنی اینکه بچه ها چشم باز کردن اول مامانشونو ببینن اروم بشن مامانشون ظه ...

ممنونم عزیزم محتاجم ب دعا.عاقبت بخیر بشی به هر چی میخوای برسی،توکل برخدا

چرا برعکس همه من فکر میکنم بتوتی بری

خب هم اخترت هم شوهرت هم مادرت هستن 

میتونی منشی مربی چیزی بشی

منم شاغلم 

پول دراوردن و رفاه خب سختی داره

اول با شوهرت هماهنگ شو

از اولم پولتو پس انداز کن برای بچه ها و قاطی خرج خونه نکن

ریز ریز طلا بخر براشون

همسرم خونس نهایت میگم جمعه ها یا تعطیلیا بره سرکار.

عزیزم چون گفتید همسرتون افسردگی داره شما باید برعکس عمل کنید بهانه ندید دستش برا خونه نشینی بیشتر تشویق کن بره اگه به بهانه بچه ها و درآمد شما قید کار و بیرون رفتن رو زد کارت خیلی سخت میشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم مثل تو خوشم میاد مستقل باشم ولی باور کن سختی های زندگی همه میفته گردنت

اینکه پول ندارم سختتره.صبح تا شب تو خونه سرپاییم بدون حقوق آخرشم میگن مگه چیکار کردی؟؟باز سرکار بریم خونه بهم ریخته هم باشه میگن شاغله خستس.