2777
2789
عنوان

متنفرم از مادرشوهرم

310 بازدید | 18 پست

انقدر بلا سرم اورده

دعوا بینمون راه انداخته،شوهرمو پر کرده

با بدجنسی بهم تهمت زده که بهم بی احترامی کردی چ خودشو خوب جلوه داده

از طرفی انقدر به تربیت پسرش مینازه..فکر میکنه اسمون سوراخ شده خودشو بچه هاش از اسمون اومدن

پایین ترین سطح فرهنگ رو داره اخرم ادعا میکنه

اولا دیوونه بودم هرکار میکرد هیچی نمیگفتم،همچنان خوب بودم باهاش

الان که به عقب نگاه میکنم عصابم بهم میزیزه

متنفرم ازش

نه میخوام ببینمش نه صداشو بشنوم

از هم دوریم قبلا هرروز بهش زنگ میزدم اما الان هفته ای یکبار

دیروز به شوهرم گفته چرا زنگ نمیزنه بهم

تنها ارزوم اینه که یکروز شوهرم متوجه باطن مادرش بشه چون الان من نمتونم بهش بفهمونم از بس اون حفظ ظاهر میکنه...

خستم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

هیچوقت متوجه باطنش نمیشه چون یه مادر برای پسرش همیشه مادره و بدشون نمیخواد

اون برای شما بده وگرنه برای پسرش خیلی خوبه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست از تلاش  پیش شوهرت برای ثابت کردن اینکه مادرش بده بردار این خیییلی کار اشتباهیه!!!! 

تو با مادرشوهرت رسمی و. محترمانه رفتار کن (صمیمی نه!!!) اما هییبچ کار اضافه ای براش انجام نده، زبون خوش اما خدمات رسانی نه!!! 

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

هیچوقت متوجه باطنش نمیشه چون یه مادر برای پسرش همیشه مادره و بدشون نمیخواداون برای شما بده وگرنه برا ...

برای اونم بده وقتی زندگیشو خراب میکنه

نمونش اینکه هفته قبل عروسی،عروسیو کنسل کرد سر اینکه چرا کت شلوار با سلیقه من نبوده...ما تالار و اتلیه همچی رزرو کرده بودیم همه رو کنسل کردیم

شوهرمو پر کرد

به اینا فکر میکنم دیوونه میشم

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂
چقد خانمی کردی ..من روز پاتختیم شر انداختن گریه کردم همون شد ک شد دیگه باهیچکدومشون حرف نزدم تا همین ...

شوهرت چی

اون پشتته؟

دست از تلاش پیش شوهرت برای ثابت کردن اینکه مادرش بده بردار این خیییلی کار اشتباهیه!!!! تو با مادرشو ...

نمیتونم

واقعا خیلی بهم بدی کرده

دلم میخواد شوهرم بفهمه

واسه منم تقریبا همینهخوش به حالت که دوری...اهمیت نده ما توو یه آپارتمانیم....نگهبان منه

خیلی سخته واقعا

برای اونم بده وقتی زندگیشو خراب میکنهنمونش اینکه هفته قبل عروسی،عروسیو کنسل کرد سر اینکه چرا کت شلوا ...

واویلا 

چه عفریته ای

به اون چه ربطی داره

کسی نبود بزنه توو دهنش

چرا کنسل کردید 😢

تموم میشه هر شبی...
برای اونم بده وقتی زندگیشو خراب میکنهنمونش اینکه هفته قبل عروسی،عروسیو کنسل کرد سر اینکه چرا کت شلوا ...

یعنی واقعا بخاطر موضوع به این مسخرگی عروسی رو کنسل کردین؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
شوهرت چیاون پشتته؟

اولاش بود بعد نمیدونم چیکار کردن رفت طرف اونا منم احمق بودم هی میگفتم فلانی پرت کرد شرو دعوا کتکاری میشد ..بعد ها دیگه اسم خانوادشو نیاوردم کمتر شد دعوامون ..  ن اونجوری ک باید پشتم نیست 

واویلا چه عفریته ایبه اون چه ربطی دارهکسی نبود بزنه توو دهنشچرا کنسل کردید 😢

این فقط یک نمونه کوچیک بود

خیلی پروعه خیلی

دلم میخوادشوهرم بفهمه اینارو...با جنگ و دعوا نمیشه

کاش خودش بفهمه

یعنی واقعا بخاطر موضوع به این مسخرگی عروسی رو کنسل کردین؟

جنگ راه انداخت...