2777
2789

شهر ما و بقبه شهرستانا اینجوری نیست که سنتی باشه دوره اشنایی 

شما نهایت  سه جلسه خاستگاری 

بعدشم عقده 

همین داییم دو جلسه خاستگاری  ی جلسه  مشاوره فردا عقد 

سه شنبه خاستگاریش بود یک شنبه  هفته دیگه عقد 

و کلا همه همبن بودنن 

داییم برج ده ازدواج  کرد که قدیم نبودد

من از اون پسر ها میخوام که زانو میزننددوباره فیلمم دیدم من وای 🤣

از اینا وجود خارجی ندارمم پشمامم بابام به مامانم گفته بود اگه باهام ازدواج  نکنی با کت شلواذ سفید خودمو دار میزنم🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سنتی با دوره آشنایی خوبه

بی آشنایی جالب نیست 

البته یک مزیت سنتی اینه که مثلا شخص واسطه از شرایط دختر و پسر تا حدودی باخبره و معیارهاشون رو میدونه وقتی میبینه به هم میان معرفی میکنه

خب سنتی با دوره آشنایی خوبهبی آشنایی جالب نیست البته یک مزیت سنتی اینه که مثلا شخص واسطه از شرایط دخ ...

خب عزیزم اکثر شهر های مذهبی شهرستانه دوره اشنایی بد میدونن 

حتی مادرم میگفت خاستگار سنتی از طرق دایت بیاد باید جواب مثبت بدی اگه ندی ابروت میره🫤

یه دور تو این نی نی سایت بزن تا ببینی چقدر دخترا سعی میکنن دوست پسراشون رو تبدیل به شوهر کنن

مزیت خواستگار سنتی این هست جه حداقل قصدش ازدواجه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

البته خب هر شخصی حق انتخاب داره ، افکاز و عقاید خودش رو داره 

اما من به شخصه خیلی سنتی نمیپسندم 

حتی برای دوره آشنایی هم صیغه و عقد و این چیزا رو نمیپسندم اسمش روشه دیگه دوره آشنایی نه عقد و عروسی 

و این آشنایی طولانی باعث میشه شناخت خوبی به دست بیاری و این خیلی‌ کمک کننده هست 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یه دور تو این نی نی سایت بزن تا ببینی چقدر دخترا سعی میکنن دوست پسراشون رو تبدیل به شوهر کننمزیت خوا ...

خب این به خاطر این هست که در ابتدا هدف خودشون رو مشخص نمیکنن 

در ابتدا باید دید اصلاً قصد دو طرف از رابطه چیه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

خب عزیزم اکثر شهر های مذهبی شهرستانه دوره اشنایی بد میدونن حتی مادرم میگفت خاستگار سنتی از طرق دایت ...

چه حرفا این مال دهه ۶۰ بود دیگه تا هر وقت دختر و پسر بخوان دوره اشنایی طول می کشه مثلا من دهه ۶۹ بورم سال ۷۹ ،۴ جلسه با داماد حرف زدن خواعرم یک سال وشید تا جواب مثبت داد اگر جواب منفی هم می داد کسی حرف نمی زد ، مادرت بگد برم خوشبخت نشم خوبه 

یه دور تو این نی نی سایت بزن تا ببینی چقدر دخترا سعی میکنن دوست پسراشون رو تبدیل به شوهر کننمزیت خوا ...

پس شما موافق که ازدواج  داییم خوب بوده و اینکه شنبه بیاد خاستگاری سه شنبه عقد کنه خوبه 

درظم من با پسری که بودم بعد ۴ ماه اومد جلو واسه خاستگاریم

دخترا با هر پسری نگردن دیگه 

تو این چهارماه  حتی با مادرشم بیرون رفتمم

وقتی اکثر شهر دوره اشنایب نداره فایده ای نداره

به شهر نیست به خانواده و خود طرفه اینکه میگی داییم سه بار رفته خواستگاری به چه مدت همو میشناختن؟؟چه قدر قبل ازدواج با هم وقت گذروندن؟