2777
2789
عنوان

میگم یسریا میگن سنتی خوبه واسه چیش میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 46 پست

سنتی هم باشه باچشم بسته که نمیشه ازدواج کردحداقل یه شناختی ازهمدیگه بایدداشته باشن طرف بایدبدونه باکی می‌ره زیریه سقف .

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

سنتی و مدرن خیلی مهم نیست‌.تحقیق کنید مشاوره برید شناخت داشته باشید تا ازدواج خوبی داشته باشید.تشریفات عقد و ازدواج اهمیت نداره، سازش و تفاهم و درک متقابل و نزدیک بودن عقیده و روح و تمایلات مهمه.مثلا یکی گرم یکی سرد نباشه.یکی برون‌گرا یکی درون‌گرا نباشه.یکی خسیس یکی ولخرج نباشه.اختلافات عمیق در دیدگاه ها نداشته باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حرفا این مال دهه ۶۰ بود دیگه تا هر وقت دختر و پسر بخوان دوره اشنایی طول می کشه مثلا من دهه ۶۹ بور ...

درسته ولی دیگه اینجا اینجوره حتی خانواده ها میان گیر میداد که زود جواب  مثبت بدهدحالا نهایت میکم ۵ جلسه خاستکاری حرف زدن تو جلسه خاستگاری 

با ارتباط شناخت  یکیه

بری باهاش بیرون رفتارشو ببینی ببینی بددله یا اخلاقش گنده و... 

خب این به خاطر این هست که در ابتدا هدف خودشون رو مشخص نمیکنن در ابتدا باید دید اصلاً قصد دو طرف از ر ...

کم پسری هست که تو رابطه از اول قصدش ازدواج باشه

شما تو ازدواح سنتی طبق ملاک و سلیقه جلو میری و این خیلی بهتره تا دوست پسری که طبق احساس جلو بری و همه چیز طبق سلیقه نباشه

خصوصا برای دختر با عقل حرکت کردن از همه چی مهم تر هست

تو دوستی اکثرا این طور نمیشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
سنتی و مدرن خیلی مهم نیست‌.تحقیق کنید مشاوره برید شناخت داشته باشید تا ازدواج خوبی داشته باشید.تشریف ...

خخب بلعه ولی وقتی ازدواج  سنتی تو اطراف کا اینجوره به شناخت نمیرسن 

تهش میرن در همسایه تحقیق میکنن

از چه نظر بهم بیاین مالی فرهنگی و...

خاله بزرگ من دوستای زیادی داره، دیدم خانمها و گاهی دخترها بهش شرایط ازدواجشون رو میگن ،مثلا یکی میگفت شرایط خودم اینه دوس دارم همسرم اینجور باشه ، خالم بین دوستاش میبینه کی پسرش اوم شرایط رو داره و همسر با اون شرایط میپسنده اون دوتا خانواده رو باهم آشنا میکنه دیگه بقیه کارا با خود خانواده ها، .

سنتی هم باشه باچشم بسته که نمیشه ازدواج کردحداقل یه شناختی ازهمدیگه بایدداشته باشن طرف بایدبدونه باک ...

خب مشکل اینجاس که مادرم بهم قبلنا میگفت  اگع از طرف  دایت بیابن خاستگاری هرطوری پسره باشه باید جواب مثبت بدی  ابرو و شان دایبت حفظ بشه

تازه  اینجا سنتی دوره اشنایی  نداره 

تهش  ۴ جلسه خاستگاری  

فاصله خاستگاری تا عقد نهایت  دو هفتس

با حوصله و ارامش بنویس گلم متوجه نشدم چی گفتی

گفتم تو شهرما جاهای مذهبی دوره اشنایی ندارن 

تهش چند جلسه خاستگاری  که ادم ها تو اون جلسات خاستگاری  بد اخلاقی هاشون 

بددلی 

و... 

نشون نمیدادن 

همسایه ها هم نمیتونن بیاین بگن پسر فلانی خوبه یابد هست 

شاید از نظر رفتاری خوشس نیاد یا ظاهری

خب این دیگه بعد از آشنایی درخانواده دوتا جوون هم رو میبینن و آشنا میشن، خوششون نیومد ازدواج نمیکنن

ولی چون خاله ی من خیلی ریزبین هست اگه به همه چی دقت میکنه، خانواده های زیادی رو به هم معرفی کرده و اکثرشون وصلت کردن

همش به شوخی بهش میگم به دفتر ازدواج بزن موفق میشی

به شهر نیست به خانواده و خود طرفه اینکه میگی داییم سه بار رفته خواستگاری به چه مدت همو میشناختن؟؟چه ...

اطراف  ما اینجوره حتی من به مامانم میگفتم میگفت  ما رومون نمیشه بگیم دوره اشنایی  اینا 

اینا گناهه 

نامزدی بدون عقد 

اونم گناهه 

اخرش من نزاشتم هیچی سنتی بیاد سمتم