2777
2789
عنوان

میگم یسریا میگن سنتی خوبه واسه چیش میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 46 پست
خب این دیگه بعد از آشنایی درخانواده دوتا جوون هم رو میبینن و آشنا میشن، خوششون نیومد ازدواج نمیکنن

خالم سنتی ازدواج  کرد در ظاهر اون ادم خیلی خوب بود ولی بعدا دو قطبی از کار دراومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخب بلعه ولی وقتی ازدواج سنتی تو اطراف کا اینجوره به شناخت نمیرسن تهش میرن در همسایه تحقیق میکنن

مگه با شناخت یه مدت میشه به نتیجه رسید؟

چندسال میخوای وقت بذاری؟

اینکه بری با همسایه...فامیل و دوستان که یه عمر هست با طرف زندگی کردن صحبت کنی و سوالات مورد نظرت رو بپرسی خیلی کارامد تر هست تا اینکه بخوای شروع کنی به شناخت فرد حالا طرف خوب نباشه و تو دلبسته بشی چه میکنی؟...

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
مگه با شناخت یه مدت میشه به نتیجه رسید؟چندسال میخوای وقت بذاری؟اینکه بری با همسایه...فامیل و دوستان ...

خب اگه اینجوره 

خالم دیگع در همسایه باید میدونستن شوهرش دو قطبیه پس چرا متوجه نشدن

تا شیش ما تا یسال رفتارهای طرف مقابل معلوم میشه ادما دیگع نمیتونن نقش بازی کنن

مگه با شناخت یه مدت میشه به نتیجه رسید؟چندسال میخوای وقت بذاری؟اینکه بری با همسایه...فامیل و دوستان ...

تهش دلبستگی و بعدش رابطه تموم میشه ولی اگه ازدواج  کنی بعد بفهمی که اشتباه  بود حرف فک فامیل  طلاق بگیری خوبه

خب اگه اینجوره خالم دیگع در همسایه باید میدونستن شوهرش دو قطبیه پس چرا متوجه نشدنتا شیش ما تا یسال ر ...

اختلالات روانی با روانپزشک و مشاور مشخص میشه

پس فکر کردی چرا همه خودشون رو میکشن که حتما قبل از ازدواج یک جلسه پیش مشاور و روانپزشک و روانشناس برید؟ برای همین‌هاست دیگه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

اختلالات روانی با روانپزشک و مشاور مشخص میشهپس فکر کردی چرا همه خودشون رو میکشن که حتما قبل از ازدوا ...

اتقاقا رفتن 

و روان پزشک گفته که مشکل نداره و مریضی نداره 

ولی بعد ی ماه خالم متوجه شد از رفتار شوهرش 

اتقاقا رفتن و روان پزشک گفته که مشکل نداره و مریضی نداره ولی بعد ی ماه خالم متوجه شد از رفتار شوهرش

چه عجیب

بار اوله میشنوم تشخیص داده نشده اون هم دو قطبی که خیلی واضحه

اطراف ما اینجوره حتی من به مامانم میگفتم میگفت ما رومون نمیشه بگیم دوره اشنایی اینا اینا گناهه نا ...

یا باید روی مامانت کار کنی یا خودت با یکی بری تو رابطه بعد که اوکی شد بیاد خواستگاریت ولی خب نمیشه یه غریبه یهو بشه همسر آدم طرف باید از خیلی لحاظ سنجیده بشه از لحاظ فکری باید با هم اوکی باشن

ششایدم دکتره که برد هماهنگ کردن اینجوری بگه کهدخالمو بندازن تو چاه

فکر نکنم یکی انقدر بی‌وجدان باشه که بخواد این کار رو بکنه. برای همین بهتره که برای محکم کاری پیش چند تا متخصص بری تا مطمئن بشی

یا باید روی مامانت کار کنی یا خودت با یکی بری تو رابطه بعد که اوکی شد بیاد خواستگاریت ولی خب نمیشه ی ...

نه اون مال قبل بود 

من خودم بعذش با یکی رفتم بعد چهاره ماه اومد خاستکاریم تو این چهارماه هرروز مامانم میکفت کی میاددخاستکاری 

ی چند باری هم با مادرش بیرون رفتم 

خداروشکر تن ندادم به این ازدواجا