2777
2789
عنوان

بابام خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 46 پست
نه دوس دارم اگه میگم به مامانم بگم تا ذاتش براش رو بشه و به زندگی اشتباه ادامه نده . کاش مامانم طلاق ...

مادرت میدونه میشه زن نفهمه؟؟

ترجیچ داده سکوت کنه

یاکه دیگه بابات براش مهم نیست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من اصلا به دنبال ازدواج نیستم فقط میخام آزاد باشم بدون ازدواج رابطه داشته باشم . تن به ازدواج اسلامی ...

خب تو که این تفکرات رو داری چرا به پدرت گیر میدی؟شاید اونم دوست نداره محدود به ازدواج اسلامی باشه و تا آخر عمرش تو انحصار و محدودیت باشه!!!!؟؟؟؟؟؟

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوس دارم اگه میگم به مامانم بگم تا ذاتش براش رو بشه و به زندگی اشتباه ادامه نده . کاش مامانم طلاق ...

اگر مادرت طلاق بگیر هست، بهش بگو

وگرنه با گفتنت فقط عذابش میدی

بنظرم به پدرت بگو که همه چیو میدونی؛ بگو کارت باعث شده دیگه به هیچ مردی اعتماد نداشته باشم؛  شاااید سرش بخوره به سنگ

پس شما دخالت نکن عزیزم شر بپا نکن حتما مادرت آگاه هست اما بخاطر بچه هاش تو زندگی مونده بالاخره خیانت ...

باور کن من اگه مادرم طلاق میگرفت و آزاد و مستقل میشد راضی تر بودم تا اینکه تن بده به این زندگی

اگر مادرت طلاق بگیر هست، بهش بگووگرنه با گفتنت فقط عذابش میدیبنظرم به پدرت بگو که همه چیو میدونی؛ بگ ...

خجالت میکشم ولی به احتمال زیاد در اینده اگه گفتن چرا ازدواج نمیکنی و اینا همه چیزو بگم 

باور کن من اگه مادرم طلاق میگرفت و آزاد و مستقل میشد راضی تر بودم تا اینکه تن بده به این زندگی

نه گلم الان میگی که پدرت همه چی رو تامین میکنه ببین تو این زمونه ببخشید خراب پدرت خرجی تون رو نده تازه اونجا آدمها رو میشناسی گلم اگر مشکل پدرت فقط خیانتش هست فدای سرت ول کن بیخیال باش میدونم سخته اما مادرت میدونم که اطلاع داره اما نمیخواد زندگیش رو از هم براشون و نه زندگی شما بچه هاش رو پس دخالت نکن طلاق و جدایی والدین خیلی سخته الان که پدرت دد حد توانش پشتیبان و حمایتگرتون هست این حرف رو میزنی چه بچه های طلاقی دیدم دل شکسته ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••