الان ۲۳ سالمه ولی اولین باری که خیانت بابامو دیدم ۹ سالم بود منو میبرد کلاس زبان سر راه با یه زنه دست داد فکر میکرد من حالیم نمیشه یا با موبایل همیشه یواشکی باهاش حرف میزد . الان عذاب وجدان دارم کاش همون موقع ها به مامانم میگفتم ولی میترسیدم یا خجالت میکشیدم بگم الان هم هر از گاهی با یکی چت میکنه یا کلا چشم چرونه به همه زن ها نگاه میکنه کاش میشد به مامانم بگم ولی خب میترسم. واقعا چقد مردها غیر قابل اعتماد و هرزه و ترسناک هستن . بعد با این هرزگی خودش همیشه تعصب داشت تو پوشش مامانم یا هر کاری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باور کن من اگه مادرم طلاق میگرفت و آزاد و مستقل میشد راضی تر بودم تا اینکه تن بده به این زندگی
نه گلم الان میگی که پدرت همه چی رو تامین میکنه ببین تو این زمونه ببخشید خراب پدرت خرجی تون رو نده تازه اونجا آدمها رو میشناسی گلم اگر مشکل پدرت فقط خیانتش هست فدای سرت ول کن بیخیال باش میدونم سخته اما مادرت میدونم که اطلاع داره اما نمیخواد زندگیش رو از هم براشون و نه زندگی شما بچه هاش رو پس دخالت نکن طلاق و جدایی والدین خیلی سخته الان که پدرت دد حد توانش پشتیبان و حمایتگرتون هست این حرف رو میزنی چه بچه های طلاقی دیدم دل شکسته ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••