الان ۲۳ سالمه ولی اولین باری که خیانت بابامو دیدم ۹ سالم بود منو میبرد کلاس زبان سر راه با یه زنه دست داد فکر میکرد من حالیم نمیشه یا با موبایل همیشه یواشکی باهاش حرف میزد . الان عذاب وجدان دارم کاش همون موقع ها به مامانم میگفتم ولی میترسیدم یا خجالت میکشیدم بگم الان هم هر از گاهی با یکی چت میکنه یا کلا چشم چرونه به همه زن ها نگاه میکنه کاش میشد به مامانم بگم ولی خب میترسم. واقعا چقد مردها غیر قابل اعتماد و هرزه و ترسناک هستن . بعد با این هرزگی خودش همیشه تعصب داشت تو پوشش مامانم یا هر کاری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رفتم مشاوره ولی نتونستم بگم و از طرفی هزینه جلسات زیاد بود
عهه نه بگو عزیزم اما تو یک جلسه فقط همین موضوع رو بگو بگو دکتر نمیتونم بیشتر از یک جلسه بیام پول کافی ندارم و تو یک جلسه جمع کنه فقط بهت راه حل بده ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
میدونه دورت بگردم معلومه که سخته آدم باباش خیانتکار باشه بهت حق میدم الان توی بلاتکلیفی ببخشید جهنمی گفتن یا نگه داشتنش اسیر شدی نگی به مادرت اهانت کردی بگی پدرت دعوا و درگیری راه میندازه روزگارم خراب شده آدم نمیتونه به روانشناس هم اعتماد کنه میفهمم خدا بهت کمک کنه گلم ...
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
میدونه دورت بگردم معلومه که سخته آدم باباش خیانتکار باشه بهت حق میدم الان توی بلاتکلیفی ببخشید جهنمی ...
آخه یه طوریه ک پدر خوبی بوده ولی این کارا رو هم کرده . هر چی خواستیم اگه در توانش بود برامون فراهم کرد بعضی وقتا دوسش دارم بعضی وقتا نه . شوهر خوبی نیس
آخه یه طوریه ک پدر خوبی بوده ولی این کارا رو هم کرده . هر چی خواستیم اگه در توانش بود برامون فراهم ک ...
پس شما دخالت نکن عزیزم شر بپا نکن حتما مادرت آگاه هست اما بخاطر بچه هاش تو زندگی مونده بالاخره خیانت دو راه حا داره یا جدایی و طلاق یا دورازجون سوختن و ساختن وقتی هم آدم بچه داره نمیتونه چون بچه خیلی صدمه میبینه ...