2777
2789
عنوان

اگ یکی بچه بخواد و یکی نخواد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 40 پست
ای بابا مگه به حرف منه ، ممکنه بعدا براش حسرت بشه خب اون آقاهم دوس داره پدر بشه ، اینجور زندگیا آخ ...

اون اقا مگ چیزی شده ما تو دوران اشنایی هستیم که همین چیزا رو بفهمیم ک اگر به هم نمیخوریم تموم کنیم که بنظر میاد تو یه موضوع بسیار بزرگ اختلاف نظر داریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا مگه به حرف منه ، ممکنه بعدا براش حسرت بشه خب اون آقاهم دوس داره پدر بشه ، اینجور زندگیا آخ ...

متاسفانه خیلیا به خاطر حرف مردم باردار شدن و بچه اوردن و اصلا زندگی خوبی برای بچه فراهم نکردن

رفتاراشون هم داریم رو نوجوان های الان که تاپیک میزنن و به پدر مادرشون فحش میدن میبینیم! 

اینایی که عقایدشون تو این مورد مثل هم نیست، اولا بهتر اینه که جدا شن... و اگر به هردلیلی خواستن باهم بمونن یه نفر باید قید تصمیم خودشو بزنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
رکب زد 😐😂

نه واقعا اون موقع نمیخواست...حتی حاضر شد منو از دست بده چون واقعا خواهان بود

ولی مطمئنا بعدا ازدواج کرده و نظرش عوض شده

آدمیزاد که همیشه یه جور فکر نمیکنه

شما هم هیچ وقت نگو من تا ابد نظرم عوض نمیشه

البته این آقا رو رد کن ولی شما هم ممکنه نظرت عوض بشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خوشبخت باشید♥️🙂

فدای تو🌱

امیدوارم یه مرد ایده آل نصیبت بشه عزیزم... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
نعمت 😂 بیشتر شبیه عذاب الهی میمونه برا من ببخشیدا ولی نظر من اینه هرکس نظری داره نظر شما هم محترم ش ...

تاپیک میزنی تا همه داخلش شرکت کنن ، از اینکه یکی بیاد یه چیز بگه که توهین نیس نباید ناراحت بشی و با لحن بد جواب بدی ، خداروشکر من از شرایطم کاملا راضیم امیدوارم شماهم موفق باشی 💙🙏🏻 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

نه واقعا اون موقع نمیخواست...حتی حاضر شد منو از دست بده چون واقعا خواهان بودولی مطمئنا بعدا ازدواج ک ...

با توجه به زندگی که خودم داشتم و جامعه و دنیا بی رحمی که هست واقعا این تنها چیزیه که هیچ وقت نظرم عوض نمیشه مطمئنم نه که بگم از بچه متنفرم نه مثلا بچه شلوغ نباشه مودب باشه خوبه خوشم میاد ارتباطم با بچه ها هم خوبه با بچه های مردم ولی بچه شلوغ که بدم میاد خودمم بچه نمیخوام 

با توجه به زندگی که خودم داشتم و جامعه و دنیا بی رحمی که هست واقعا این تنها چیزیه که هیچ وقت نظرم عو ...

اونی که خواستگار من بود دانشجوی دکترای فلسفه بود.اینو گفتم بدونی چقدر آدم عمیقی بود و از روی احساس این حرفو نمیزد ولی ازدواج خیلی آدمو عوض میکنه خیلی

وقتی کسی رو دوست داری دلت میخواد ازش بچه دار بشی ...اون حس زنانگی که تو خانم ها هم قوی تره....یه وقتی همه عالم هم بگن بچه دار شدن اشتباهه تو دلت بچه میخواد...

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اونی که خواستگار من بود دانشجوی دکترای فلسفه بود.اینو گفتم بدونی چقدر آدم عمیقی بود و از روی احساس ا ...

عجیبه ولی من بعید میدونم خیلیا دیدم ندارن راضی اند فکر میکنم منم از اونام به هرحال مرسی 

هم شما هم اون اقا هرجا هستید موفق باشید ♥️🙂