2777
2789
عنوان

اگ یکی بچه بخواد و یکی نخواد میشه

224 بازدید | 40 پست

ما تازه تو دوران اشنایی هستیم همه چیز خیلی خوبه 

ولی اون عاشق بچس من تحت هیچ شرایطی بچه نمیخوام 

اون میگه تو نظرت بعدا عوض میشه من میگم نه که نه 

حالا بنظر تون باید تمومش کنم یا چیکار کنم‌

خیلی پسر خوب مودب باشخصیت کاری مهربون خیلی با درکه ولی بنظر من این موضوع خیلی مهمه اون میگ بعدا حل میشه تو نظرت عوض میشه من عمرا نظرم عوض بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب بچه که خوبه 

هر آدمی حقشه ، اگر نمیخوای بیاری بچه باهاش نمون  گناه داره

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بهش بگو از نظرت برنمیگردی

اگه قبول نکرد جدا شید

مسئله مهمیه عزیزم حواست باشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یعنی میتونم کسیو پیدا کنم که انقدر اخلاق رفتارش با من جور باشه و بچه نخواد💔😔

بعضی از مردارو دیدم که خوششون نمیاد بچه دار شن

بیشتر به خاطر شرایط مملکت

ناامید نباش

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

منم یه خواستگار داشتم تو دانشگاه

بدم نمیومد ازش ولی یهو گفت بچه نمبخواد به هیچ عنوان

منم گفتم نه

و تموم شد

بعدها تو اینستاگرام پیجش رو پیدا کردم بچه داشت خخخخ

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چرا خب بچه که خوبه هر آدمی حقشه ، اگر نمیخوای بیاری بچه باهاش نمون گناه داره

واقعیت من خیلی با خانواده خودم سر اینکه چرا منو اوردن بحث و دعوا کردم اصلا از بودنم تو این دنیا رضایت ندارم و هیچ وقت نمیخوام یکیو بیارم که دردایی ک من کشیدم بکشه جدای اون مسئولیتش سنگینه من حوصله بچه ندارم اعصابم نمیکشه 

یعنی میتونم کسیو پیدا کنم که انقدر اخلاق رفتارش با من جور باشه و بچه نخواد💔😔

خیلیا نمیخوان 

بین اون آدم ها حتما یکی هست که بقیه چیزهاش بهت بخوره و باهاش خوشحال باشی 

تمومش کن

اصلا و ابدا نظرش عوض نمیشه بعدا عوضی بازی در بیاره مجبورت کنه حامله شی بیفتی تو وادی حاملگی و افسردگی بعد زایمان و شیردهی و بدبختیاش دیگه هیچجوره نمیتونی از این وضع خلاص بشی

کسی کخ میگه حالا میگی نه بعدا نظرتو عوض میکنم، بعدا تغییر میکنی، یعنی اولا خودشیفته س فک میکنه دنیا باید دور اون بچرخه، دوما یعنی برای تو و افکار و نظراتت ارزش قائل نیست

ادمی که بچه نخواد هم پیدا میشه، چرا نشه؟ الان من و همسرم اصن توافقمون از اول همین بود

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان ما چطور میتونیم در مورد عوض شدن یا نشدن رای تو نظر بدیم ، هر کسی خودشو بهتر بقیه میشماسه دیگه ، 

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن