2777
2789
عنوان

اگ یکی بچه بخواد و یکی نخواد میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 40 پست
واقعیت من خیلی با خانواده خودم سر اینکه چرا منو اوردن بحث و دعوا کردم اصلا از بودنم تو این دنیا رضای ...

حیف نیس خودتو از این نعمت محروم کنی 😍

بعدشم قرار نیس سختیایی که تو کشیدی بچت بکشه  چون مطمئنن خودت براش مادر خوبی میشی و نمیذاری سختی بکشه

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حیف نیس خودتو از این نعمت محروم کنی 😍بعدشم قرار نیس سختیایی که تو کشیدی بچت بکشه چون مطمئنن خودت ب ...

عزیزم تشویقش نکن

شاید واقعا شرایطشو نداره

اونوقت بیاره و بچه از شرایطش ناراضی باشه شما تا ابد مدیون و درگیر حق الناس خواهید شد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
خوشبحال تون خوشبخت باشید که یکیو هم نظر پیدا کردید

مرد اینجوری زیاده، تو هم پیدا میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حالا یا پیدا میشه یا تنها میمونم دیگ چیکار کنم نمیتونم واقعا

درکت میکنم عزیزم

منو همسرم هم همین تصمیمو گرفتیم

منتها اون راضی نبود... من انقدر دلیل اوردم که پذیرفت

چندبارم گفتم هنوز دیر نشده اگه واقعا دلت بچه میخواد منو طلاق بده و با یکی دیگه ازدواج کن

اما قبول نکرد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
حیف نیس خودتو از این نعمت محروم کنی 😍بعدشم قرار نیس سختیایی که تو کشیدی بچت بکشه چون مطمئنن خودت ب ...

نعمت 😂 بیشتر شبیه عذاب الهی میمونه برا من ببخشیدا ولی نظر من اینه هرکس نظری داره نظر شما هم محترم شما لذت ببر از نعمت های زندگیت 

عزیزم تشویقش نکنشاید واقعا شرایطشو ندارهاونوقت بیاره و بچه از شرایطش ناراضی باشه شما تا ابد مدیون و ...

ای بابا مگه به حرف منه ، ممکنه بعدا براش حسرت بشه  خب اون آقاهم دوس داره پدر بشه  ، اینجور زندگیا آخر خوبی ندارن  چون دو طرف عقیدشون یکی نیس 

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

عزیزم تشویقش نکنشاید واقعا شرایطشو ندارهاونوقت بیاره و بچه از شرایطش ناراضی باشه شما تا ابد مدیون و ...

نه من نظرم عوض نمیشه حتی میخواستم برم جراحی کنم کلا دیگ نتونم بچه دار شم ولی انگار زیر ی سنی اجازه نمیدن ب اون سن برسم حتما این کار میکنم