2777
2789
عنوان

من خیلی ولخرجم چکار کنم

119 بازدید | 11 پست

عین بچه‌ها میمونم خیلی بی عقلم به خودم قول دادم دیگه لباس الکی برای خودم نخرم ولی در عوض ازونموقع که اینو به خودم گفتم -(۲۰ روز پیش)- ۵-۶ دست لباس برای دخترم خریدم ، وای از روزی که مثلا سر در یه مغازه زده باشه حراج میرم یهو چنتا تیکه اشغال و چرت و پرت میخرم که اصلا نمیپوشم یا تن دخترم نمیکنم فقط بیخودی کمد پر میکنم خریدام خیلی احساسین مثلا امشب یهو رفتم ۳ تیکه اسباب بازی برای دخترم خریدم که اصلا علاقه ای بهشون نشون نداد همشون رو انداخت اونور نگاهم نکرد یکی نیست به من بگه اخه بی عقل یه تیکه برداشتی بسه دیگه ، خلاصه بگم در روز کمترین خرجی که میکنم ۳۰۰ هست و خب این حداقل برای من خیلی زیاده شاید برای بعضیا کم باشه ،  چکار کنم خانما مثل معتادام خرید نکنم حالم گرفتس 

❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم پول دستت اومد برویک تیکه طلابخر تادستت خالی شه

والا اینکارو چند وقت پیش کردم ازونروز طلا همش داره میاد پایین 🥲 ولی در کل راه خوبیه اون یمدتی که کارتم خالی بود خیلی حواسم به خرجم بود

❤️
لابد پول داری. اگه داری خرج کن. ما که نداریم خرج نمیکنیم. راستی مگه چقد بیرون میری که این همه چشمت ب ...

هیجا والا منم فک و فامیل ندارم ولی بیشتر روزا دخترمو میبرم پارک تو همون راه پارک روبروش یه خیابونه پر از لباس و مغازه اس هردفعه میرم حتما باید یه مضخرفی بخرم بیام خونه 

❤️