2777
2789

یه کاری ک بگیره......

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک مغازه اجاره کن پلاستیک فروشی بزن ابزار روزانه آشپرخانه خانوم هااز جارو دستی گرفته تا اسکاج و جا م ...

بنظرتون این کار در ماه چقدر درآمد میده

_تو یه استکان چای بهم بده خودم بلدم چطور باهاش خوشحال زندگی کنم ....                                                         +با یه استکان چای فقط؟!                                                     _نه گفتم "تو" یه استکان چای بهم بدی....                                  کاربر سال ۹۸ هستم💛.....       

بنظرتون این کار در ماه چقدر درآمد میده

بالای ۶۰ 

اگر خواستی داداش کوچیکم طراح سایت و قراره از امسال مدیریت کسب و کار بخونه اطلاعاتش خیلی بالاس توی کسب و کار ها 

بگم به شما یا همسرتون کمک کنه 

یک مغازه اجاره کن پلاستیک فروشی بزن ابزار روزانه آشپرخانه خانوم هااز جارو دستی گرفته تا اسکاج و جا م ...

یه میلیارد خیلی بیشتر میخواد بنظرم 

الان اجاره مغازه زیاده سمت ما ۳۰۰ ماهی ۶۰ مغازه های کوچیکه اینجور کارا مغازه بزرگ تر میخواد خیلیی

بستگی به علاقه ومهارت های کاری تون داره چه ضمیمه هایی هست

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بالای ۶۰ اگر خواستی داداش کوچیکم طراح سایت و قراره از امسال مدیریت کسب و کار بخونه اطلاعاتش خیلی بال ...

تشکر مشورت کنم حتما خبر میدم 

تشکر مشورت کنم حتما خبر میدم

خواهش میکنم 

برادرم میتونه براتون سایت بزنه ترب و دیوار باسلام 

همه جا کسب و کارت را تبلیغ کنه و برات فروش آنلاین توی کانال هایی که خانوم زیاد عضو هست راه بندازه

در خدمتم گلم❤️

بستگی به علاقه ومهارت های کاری تون داره چه ضمیمه هایی هست

تازه می‌خوایم شروع کنیم 

فقط این پول رو داریم و می‌خوایم ب عنوان شغل دوم ب یه درآمد برسیم 

ک حداقل بتونیم رفاه اولیه زندگیمون رو فراهم کنیم 

من خودم دلم میخواست لوازم آرایش برای فروش بیارم 

اما خب میگن فروش نداره زیاد 

ما هم عجولیم

خواهش میکنم برادرم میتونه براتون سایت بزنه ترب و دیوار باسلام همه جا کسب و کارت را تبلیغ کنه و برات ...

باریکلا 

چقدر خوب 

حتما اگه خواستیم کاری شروع کنیم اطلاع میدیم 

تازه می‌خوایم شروع کنیم فقط این پول رو داریم و می‌خوایم ب عنوان شغل دوم ب یه درآمد برسیم ک حداقل بتو ...

فقط جنس آوردن نیست سی درصد کار هست فروشش مهم هست چون شما باید کامل بیارین تک تک فروش بره پس پر دردسر فروش لوازم آرایشی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.