2777
2789
عنوان

حس عجیبی دارم دلم نمیخواد ازم جدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست
آزمایشاتش خیلی کلی هست. آزمایش ژنتیک و خون کلی چیزای دیگه. ولی خوب دیگه بعد سقط دوم حتما همه این آزم ...

مشهد هستم متاسفانه دکترم با اینکه اسمی هستش و تحربه کافی داره ولی اصلا برام ازمایش ننوشت فقط منم ارجاع داد به متخصص نازایی گف شما از نظر ما نازا هستین 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

دکترم میگه چونکه تو سن خیلی کم سقط میکنی سقطت هیچ دلیل خاصی نداره جز ضعف بدنی خودت ک نمیتونه بچه رو نگهداره رحمت میگه اگه مشکل خاصی داسته باشی بازم باید ساک رو لااقل ببینیم و بعد سقط کنی نکه بتات از ۵۰۰بالاتر نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشهد هستم متاسفانه دکترم با اینکه اسمی هستش و تحربه کافی داره ولی اصلا برام ازمایش ننوشت فقط منم ارج ...

نمیدونم والا!!! ان شالله هر چی زودتر مشکلتون حل بشه

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*
ممنون عزیزم هرچی خدا بخاد همون میشه 

همسرتو ببر مرکز ناباروری آز بره حتما 

خودتم همه آزمایشای انعقادی وهرچی که لازمه بده 

نزار باردار بشی تا کاملا چکاپ بشی و دلیلش مشخص بشه میدونی سقط چقدر به بدن آسیب میزنه 

تو این 6 ماه کلا چکاپ شو وخودتو از نظر بدنی هم تقویت کن چیزای مقوی بخورید ورزش هم بکن 

ان شاالله یه نی نی سالم وصالح نصیبت بشه

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

باید همینکارو بکنم دیگه باردار نمیشم تو یک سال یه تا سقط خیلی زیاده بقول شما یعالمه ضرر داره اگه دکتر خوب واسه سقط مکرر تو مشهد میشناسین بهم معرفیش کنین ممنون میشم 🙏🏻

باید همینکارو بکنم دیگه باردار نمیشم تو یک سال یه تا سقط خیلی زیاده بقول شما یعالمه ضرر داره اگه دکت ...

نه گلم من مشهدنیستم ولی بگردی قطعا پیدا می کنی 

ولی بری مرکز ناباروری بهتره اونجا همه مدل دکتر دارن 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی