2777
2789
عنوان

حس عجیبی دارم دلم نمیخواد ازم جدا بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا غصه نخور دوست من. من خودمم سه تا سقط داشتم.الانم حدود یکساله که باردار نمیشم. راضیم به رضای خدا ...

دیروز مطب دکتر که بودم چن نفر اومده بودن برای سقط کردن نمبدونم حکمت خدا چیه که یکیو میده خودش میکشتش یکی هم مثل ما واسه یدونش باید له له بزنه حکمتتو شکر خدا جون 😓

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

وای من دیگه از هشت ماه لحظه شماری میکرد زود تموم شه بچمو ببینم ک چشکلیه اینقده التماس دکتر میکردم تاریخ زایمانم بندازه زودتر 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
ممنون عزیزم ولی دیکه برام مهم نیس دیگه نمیخام باردار بشم بعد هر سقطم تا یک ماه داغونم و زندگی برام ج ...

غصه نخور بچه خواهر شوهر من سه ار سقط داش تازه باره اخر شیش ماهه حامله اونم دوقلو بود ی دختر یه پسر اونام سقط شدن اما ی سال استراحت داد ب خودش بعد گذاشت حامله شه بعد رحمشو دوخت الان ی دختر توپلی یک ساله داره 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من خودمم 2 سال منتظربودم وباکلی دارو ودرمان باردار شدم  ان شاالله خدا دامنتو سبزکنه خانمی

موقع زایمانت واسه منم دعا کن نی نیمو به سلامتی بغل کنم  

زایمانت طبیعیه یا سزارین؟

تیکر بارداری نیست..واسه رسیدن به ارزوهامه میشه یه صلوات مهمونم کنید😘😘😘😘
ممنون عزیزم ولی دیکه برام مهم نیس دیگه نمیخام باردار بشم بعد هر سقطم تا یک ماه داغونم و زندگی برام ج ...

بین سقطات و حاملگی بعدید فاصله کم ننداز بزار حداقل یکسال بگذره

موقع زایمانت واسه منم دعا کن نی نیمو به سلامتی بغل کنم     زایمانت طبیعیه یا سزارین؟

زایمانم ان شاالله طبیعی

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
ازمایشات سقط مکرر رو رفتین؟

نه نمیدونم چه ازمایشاتیو باید بدم دکترمم بلانسبت گاوه برام هیچی ننوشت فقط گف شش ماه جلوگیری کن دوباره باردار شو 😞

غصه نخور بچه خواهر شوهر من سه ار سقط داش تازه باره اخر شیش ماهه حامله اونم دوقلو بود ی دختر یه پسر ا ...

من اصلا نمیدونم مشکلم چیه ک سقط میکنم حتی ساک هم تشکیل نمیشه سقط میشه نمیدونم دلیلش چیه شوهرم ازمایش اسپرمش سالمه فک کنم ایراد از خودمه 😞

نه نمیدونم چه ازمایشاتیو باید بدم دکترمم بلانسبت گاوه برام هیچی ننوشت فقط گف شش ماه جلوگیری کن دوبار ...

آزمایشاتش خیلی کلی هست. آزمایش ژنتیک و خون کلی چیزای دیگه. ولی خوب دیگه بعد سقط دوم حتما همه این آزمایشات رو مینویسن. دکترتو عوض کن حتما. مثلا من خودمم غلظت خون دارم که باید هر وقت حامله شدم هپارین بزنم. کدوم شهری؟

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*