2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شفای پسرم🫂🙏

با سلام به شما

انشاا.. پسرتون شفا پیدا میکنند

برای شفای ایشان اگر آب میل میکنند سوره یاسین بخوانید و بر روی آب فوت کنید وبعد به فرزند خود بدهید

اگر آب میل نمیکنند بالای سرش بشنید و تسبیح بردارید و ذکر یاکریم ۱۰۰ بار و ذکر یا رب را بگید 

بعد از انجام ۴۰ روز انشا.. پسرتون شفا پیدا میکنند

ازدواجمشکل بیشترمون تو سایت😁

برای مشکل ازدواج 

سوره یوسف هروقت بیرون هستید مطالعه کنید و ذکر بگویید مانند یارب یارحمان 

و دو رکعت نماز بخوانید حتما در رکعت اول سوره یوسف خوانده شود 

۱۱۴ یا ۱۴ صلوات نذر کنید به نیت ازدواج

پسرم کمتر شیطنت کنه

علاقه دار دنبال کبریت و فند هس یا اجاق رو روشن میکنه

۶ سالشه

شوهرم دس از رفیق های ناباش برداره و بیشتر پیش ما باشه چه ذکری میتونه موثر باشه؟

⚘خدایا شکرت❣
با سلام به شماانشاا.. پسرتون شفا پیدا میکنندبرای شفای ایشان اگر آب میل میکنند سوره یاسین بخوانید و ب ...

خیلی ممنونم گلم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

هر روز ی لیوان آب که سوره یاسین بهش دمیده شده رو بدم پسرم بخوره؟

گلم فکر کنم باید 40روز بخونی به اب و بریزی داخل بطری بعدش بدی بهش بخوره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دوتا داداشم به راه راست هدایت بشه مواد ترک کنه ارزومه جندسال اون داداشم زنش خیانت کرده جندسال رفته ول بکن نیست تاشری برامون درست نکنه البته طلاق نکرقته ولی افتاده بایکی دادشم دل به کارنمیده همش زن تعقیب میکنه میکه میدونم چیکارکنم کسی نداریم خودم یک مادرپیرفلج شب روزش شده غصه برا این دوتا🥺

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏