2777
2789
این با گفته استارتر منافات داره

نمیدونم بذار اومد بگه بهمون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کمتر شیطنت کنهعلاقه دار دنبال کبریت و فند هس یا اجاق رو روشن میکنه۶ سالشهشوهرم دس از رفیق های ن ...

برای پسرتون ذکر یارحیم و وقتی خواب هست بالای سرش بگویید خداوندا از پسرم در برابر شیاطین محافظت بفرما و برای کمتر شدن شیطنت در یک ظرف نمک ریخته و روی یک کاغذ ذکر یارحیم رو بنویسید و بگذارید در خانه 

برای شوهرتون سوره آیه الکرسی را ۳ بار بعد از اینکه رفت بخوانید و به سمت در بدمید تا 

شوهرتون از دوستان ناباب خلاص بشه 

و ذکر یا رئوف را بگویید کا انشاا.. از دست دوستان ناباب خلاص شود 

اگر هم دوستانش را به خانه میاورد بعد رفتنشان پشت در نمک ریخته و بگویید نخواهم بینم تورا در میان شوهرم اسم شوهرتون هم بگویید

نیاز به بطری نیست در لیوان بهتر است چون بطری پلاستیکی است قدرت را به خود جذب از قدرت آب را تمام کرده ...

ببخشید تعلیق بودم.

الان هروز بخونم به آب بدم بهش بخوره تا 40روز؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂