2777
2789

چیکار کنم آخه قبلا ۱بار درمیومد ۲روزه میرفت الان دوتا دوتا میزنه اون خوب نشده سر ثانیه باز میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا یه متخصص انکولوژی برو زن داداشم همینطوری بود می گفت افت میزنم بهش گفتیم ای بابا چه قدر افت میزنی دیر پیگیر شد الان درگیر سرطان دهان شده نصف زبونش رو برداشتن غدد بزاقی غدد لنفاوی ریه ها همه درگیر شده دکتر جوابش کرده ما موندیم با دونا دختر کم سن وسال و مادری که فقط یه معجزه میتونه نجاتش بده خیلی براش ناراحتم خیلی درد میکشه خ اهش میکنم پیگیر باش اول برو متخصص عفونی زخم رو ببینه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
تو رو خدا یه متخصص انکولوژی برو زن داداشم همینطوری بود می گفت افت میزنم بهش گفتیم ای بابا چه قدر افت ...

مرسی عزیزم فردا حتما میرم من تا ۱۲نیم سرکارم بعد میاد تا نهار و بچه رو بخواباند درمانگاه بستس آخر هفته ها راهم به شهر میفته

مرسی عزیزم فردا حتما میرم من تا ۱۲نیم سرکارم بعد میاد تا نهار و بچه رو بخواباند درمانگاه بستس آخر هف ...

حتما بری ها خیلی مهمه

عین پرز زبونم ۱حالت خخخخیلی کوچیک سفید یا گاها قرمز که باید دقت کنی پیدا کنی کجاس ولی درد میکنه

دکتر درمانگاه نری فقط متخصص عفونی یا متخصص انکولوژی که دومی بهتره زن داداش من همش رفت دکترای کم سواد کار از کار گذشت

ممنون چشم عزیزم دقیقا پیش کی برم متخصص یا اول برم بیمارستان پیش پزشک عمومی

نه پزشک عمومی هرگز اگه متخصص انکولوژی در دسترس هست اول برو اونجا اگه نیست برو متخصص عفونی  دکترای عمومی ممکنه تشخیص ندن یا اشتباه تشخیص بدن اگه مشهدی بیا ال داوود