2777
2789

سلام دوستای عزیزم 

من هفت ماهی میشه اقدام کردم و رفتک دکتر گفت تنبلی تخمدان داری پریودیم همیشه منظم بوده و دقیق همون روزی که باید پریود میشم سه ماهیم میشه دارو مصرف میکنم حالا چهارروز پیش باید روز اول پریودم میبود اما روز اول فقط چن لکه قهوه ای دیدم بدون علائم پریودی (اخه هرپریودی خیلی درد و‌خونریزی داشتم) تا دوروز و‌نصفی همینجوری لکه خیلی کم  قهوه ای میدیدم الان از دیروزه هیچی هیچی حتی همون لکه هم نیومده یکمم گاهی زیر دلم تیر میکشه کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رحمت نیاز به پاکسازی داره وقتی تنبلی تخمدان داری یعنی رحمت سرد شده 

برای تنبلی قرص متفورمین میخوری هنوز؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

سلام ۴ روز از پری گذشته که زیاد نیست والا دکتر من می‌گفت ی هفته این ور اون رو اشکالی نداره طبیعی،من ...

ولی من اولین باره

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای...!
عزیزم رحمت نیاز به پاکسازی داره وقتی تنبلی تخمدان داری یعنی رحمت سرد شده برای تنبلی قرص متفورمین میخ ...

اره عزیزم متفورمین میخورم چجوری پاکسازی کنم؟

حالا چندروز بعد بی بی چک بزن

انقد بی بی چک منفی دیدم اصن دلم به سمتش نمیره

اره عزیزم متفورمین میخورم چجوری پاکسازی کنم؟

خب عزیزم چون اقدامی اول بی بی چک بزن انشالله که بارداری

برای پاکسازی بخصوص پاکسازی رحم که سرد شده ، ما اول شرایط بدنیتون رو از روی عکس زبان بررسی میکنیم و براساس شرایط کلی بهتون گیاه می‌دیم تا بدنتون از اخلاط پاکسازی بشه

برای ارسال عکس هم خصوصی پیام بدین بگم

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه