2777
2789
عنوان

نی نی یارو تگ کنید خودتونم بیایید دادگاه قضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش الان حضوری بودم باهات ببینم چجوری جر میزنی انگار دلت میل دعوا داره وای هنوز موهاتو تودستم نیومد ...

اگه جلوم بودی که تخم اینجور حذف زدنو نداشتی لاته کوچه خلوت 😂😂😂بیا ریدم برات بخور ببینم میخوای چه گوه یبخوری

معلومه یکی بد گازت گرفته اوندی محازی خودتو خالی کنی ترسوووو

لازم باشه دندوناتو با عنم قهوه ای میکنم برات مزش یادگاری برات بمونه خخخخخخخخخ

اینجا جاش نیست ک همه بخونن اگه مایلی بیا توخاص ببینم چجوری دندون میگیری وای خیلی حال میده بیایی تا حالیت کنم

اینجا جاش نیست ک همه بخونن اگه مایلی بیا توخاص ببینم چجوری دندون میگیری وای خیلی حال میده بیایی تا ح ...

اتفاقا همینجا بگو بقیه هم ببینن شدت هاریت در چه حده احتمالا نسل زامبی از تو متولد میشه🤣🤣🤣🤣

اینجا جاش نیست ک همه بخونن اگه مایلی بیا توخاص ببینم چجوری دندون میگیری وای خیلی حال میده بیایی تا ح ...

حالا جاریت ریده بهت یا مادر شوهرت که اینقدر عقده مردی تو مجازی دنبال پاچه میگردی؟ 

اگه جلوم بودی که تخم اینجور حذف زدنو نداشتی لاته کوچه خلوت 😂😂😂بیا ریدم برات بخور ببینم میخوای چه ...

واا چته چرا چرت وپرت میگی  اگه حضوری بودی تاحالا لنگتو جرداده بودم برات

واا چته چرا چرت وپرت میگی اگه حضوری بودی تاحالا لنگتو جرداده بودم برات

حضوری بود ک دستی نذاشته بودم برات ک بخوای ازین غلطا بکنی😂😂😂لنگتو بکن تو ماتحتت معلومه حالت خرابه

حالا جاریت ریده بهت یا مادر شوهرت که اینقدر عقده مردی تو مجازی دنبال پاچه میگردی؟

اول پاچه تورو میگیرم شلوارتو ازپات درمیارم خیلی زرنگ بازی درنیار هنوز تودستم نیوفتادی ک جروواجرت کنم

اول پاچه تورو میگیرم شلوارتو ازپات درمیارم خیلی زرنگ بازی درنیار هنوز تودستم نیوفتادی ک جروواجرت کنم

با یه چخه گفتن تورو از خودم. دورت میکنم🤣🤣🤣🤣چخه

فعلا واق واق کن جون حضوری جلوت بودم ت خ م این غلطا رو نداشتی

حضوری بود ک دستی نذاشته بودم برات ک بخوای ازین غلطا بکنی😂😂😂لنگتو بکن تو ماتحتت معلومه حالت خرابه

لنگمو میکنم توماتحتت خود ت تاپاره شی عوضی من دیگه باتو بحثی نمیکنم بیا توخاص تا حالیت کنم چقد توبی حیاهستی خخخخ

کاش الان حضوری بودم باهات ببینم چجوری جر میزنی انگار دلت میل دعوا داره وای هنوز موهاتو تودستم نیومد ...

بیا برو دم باسنتو بگیر هرزه الان اسی میاد هزار تیکت میکنه پدر سگ🤣🤣🤣🤣

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .