2777
2789
عنوان

نی نی یارو تگ کنید خودتونم بیایید دادگاه قضایی

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 64 پست
کاربریتون چی بوده؟ با همین کاربری؟

میدونی برای یه حرفم ک ابدا توهینی نبود تاحالا چندبار تعلیغم کردی؟ من نمیدونم تو کدوم. نی نی یاری اما اینجوری پیش بره بدون پیگیری قضایی میکنم چون هرچیزی حدی داره دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای نکن اینکار یوقت میبنی بااون کاربره کارتون ب زدوخورد وگیس کشی بکشه اونوقت شاید نتونی حریفش بشی

چی داری میگی😂😂

چرا فک میکنی کار به گیس کشی برسه اونوقت من نمیتونم حریفش بشم🤣🤣🤣

الان بگم که تعلیغ کنید؟ شما اول همینو بگو کاربر روانی ک خودتم میدونی کیه اومده برا یه حرفم هزار تا ف ...

اون کاربری ها هر دو رو برای ادامه دادن بحث بستم اما این کاربری رو تعلیق دایم میکنم برای توهین به نی نی یار

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

چی داری میگی😂😂چرا فک میکنی کار به گیس کشی برسه اونوقت من نمیتونم حریفش بشم🤣🤣🤣

چی بگم والا  شاید اون ازتوسلیطه تر باشه بزنه جرت بده اونوقت چکارخخخخخ مگه تا حالا گبس کشی کردی تاحالا وااخخخخ

کاربریتون چی بوده؟ با همین کاربری؟

نی نی یار ببین اینجا همه از مدل کار شما شاکی هستن حالا اگه بحثی سر خاله زنک بتزی باشه یا چیز عادی ک میگذره اما شما علنا منو بارها و بارها بی دلیل تعلیغ کردی

الان برو اخرین اخطاری ک دادی بخون بگو کجاش توهینه م این تهمتو به من دادی؟ منم شاتای اون کاربرو میذارم که چندخط فوحش کمر بپایین داده و روش ساخت خودشو به بقیه نسبت داده و تعلیغ نکردی

مگه فوحش جنسی چیز عادیه ک چنو روزه تعلیغش کردین؟ این حرفو منم میزدم همن چند روز تعلیغ میشدم یا مشکی تعلیغ میکردی؟ 

چی بگم والا شاید اون ازتوسلیطه تر باشه بزنه جرت بده اونوقت چکارخخخخخ مگه تا حالا گبس کشی کردی تاحال ...

فعلا تو جر نخور نخود وسط معرکه نوبت تو هم. میرسه وگرنه اونوقت بدجور جرت میدنا🤣🤣🤣

وای نکن اینکار یوقت میبنی بااون کاربره کارتون ب زدوخورد وگیس کشی بکشه اونوقت شاید نتونی حریفش بشی

کجوری نامحسوس اتیش بسار معرکه میشی معلومه خودتم از همون کاربرایی هااا😂😂🤣🤣🤣

لازم باشه جر میخوری

فعلا تو جر نخور نخود وسط معرکه نوبت تو هم. میرسه وگرنه اونوقت بدجور جرت میدنا🤣🤣🤣

من خودم ازهمه هارترم کسی جرات نداره منو جربدم یبار یه خانومی داشت گردن کلفتی میکرد فک کرد میتونه منو بزنه موهاشو اونقد کشیدم ک ازنفس افتاد 

اون کاربری ها هر دو رو برای ادامه دادن بحث بستم اما این کاربری رو تعلیق دایم میکنم برای توهین به نی ...

کاش اینقدر که توهین به خودتون مهمه توهین به حقوق کاربرا هم براتون مهم بود

دیگه چقدر باید ظلم بشه به حق یکی که بیاد دنبال حقش باز تعلیغش کنید

من خودم ازهمه هارترم کسی جرات نداره منو جربدم یبار یه خانومی داشت گردن کلفتی میکرد فک کرد میتونه منو ...

خب پس سگی هستی برا خودت یوقت گازمون نگیری هاری بگیریم ازت😂😂😂😂🤣🤣🤣

نگران نباش منم جوری گردن طرفو میشکونم تا نفهمه چی خورده

خب پس سگی هستی برا خودت یوقت گازمون نگیری هاری بگیریم ازت😂😂😂😂🤣🤣🤣نگران نباش منم جوری گردن طرفو ...

اگه لازم باشه جوری گاز میگیرم ک جای دندونام برات یادگاربمونه خخخخ