2777
2789
عنوان

امروز تو باشگاه یه زنه بهم گفت

256 بازدید | 8 پست

خیلی قشنگی بعد رد شد من خیلی خجالیتم نهایت قرمز میشم میگم مرسی 

دوباره همون موقع رد شد گفت تو نیاز ب تایید هیچ بیمادر خواهری تو زندگیت نداری (البته فک کنم تقریبا همچنین چیزی گف) 

بعضی وقتا دلم میخاد من ی شخص دیگه باشم خودمو از بیرون ببینم که چ شکلیم، واقعا خیلی زشتم بنظرم دماغ بزرگ و هزارتا ایراد که تمومی نداره.

فقط خواستم بگم این خانوم خیلی مهربون بود تا جایی که ب زبون آورد. منم دوس دارم از این ببعد کسی رو میبینم که خوب بنظر میرسه برم بهش بگم شاید شاااید زیر کلی غصه باشه و اون لحظه ی لبخند بیاد روی لبش 🍓

🦥🤌🏻

بله واقعا همینطوره 😍انرژی مثبت اون حرف تا یه هفته حال آدمو خوب میکنه 🌱🥲

دختری اهل شمال کشور🌱عاشق طبیعت و بارون💙            ‌‌‌‌♡میگذرن‌روزای‌سخت🤍'‌‌‌ به امید روزی که تاپیک بزنم و بگم منم به آرزوم رسیدم😍✨️[منم به آرزوم رسیدم🥺]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قشنگ🎀

شمام خیلی قشنگی عزیزم که گفتن دیگه🤍

منم عادتمه خیلی به یاد دخترخانومایی که یهویی میبینم میارم که خیلی خوشگلن❤

یه بار دیدم یه دختر پسر جوون دارن باهم راه میرن ولی پسره خیلی حواسش به دختره نبود و اخماش تو هم بود اطرافو میدید

به دختره گفتم چقددد خوشگلی تو

پسره فوری دستشو گرفت و عذرخواهی و قربون صدقه رفتن شروع شد ، حواسشو جمع یارش کرد:)🎀

صبح میشه این شب :)

یه نشونه بوده از طرف خدا که حرفای همه دلارو میدونه و دغدغه هاشونو  ، اون حرفو تو دهن اون خانم گذاشته  که شما از این حس بدی که نسبت به خودت داری رها بشی و خودتو همینی که هستی دوست داشته باشی و ناشکری نکنی

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

منم پارسال یه نفر یا حرف قشنگی بهم زد هنوز یادش میفتم لبخندمیادرولبم 😁

یه نفرم هس تو فامیل به شدت حسوده اونم ی حرف بد بهم زد گفت مثلا چقدضعیف شدی فلان شدی الان خودش سو تغذیه داره وداغون شده بسکه حسادت همه رو میکنه