الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دستگاها چی بوده عزیزم چند مدت رفتی که به شارژ رسیدی من الکساندر میرم از آذر ۱۴۰۲ از پارسال مرداد رفتم تو شارژ ۳ ماهه تقریبا بدون مو فقط اون قسنتم هنوز مو در میاد اونم کم نمیدونم روزی میرسه اون قسمت هم بدون مو یا مو کمتر تری بشه یا نه
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
باید ی جور بشه ک اذیت باشی از موها اگه اذیت نیستی نرو
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
دستگاها چی بوده عزیزم چند مدت رفتی که به شارژ رسیدی من الکساندر میرم از آذر ۱۴۰۲ از پارسال مرداد رفت ...
من ده یازده جلسه رفتم بعد سه ماه بعدش رفتم شارژ الانم نه ماهه نرفتم باید برم. برای بیکینی هم دوازده سیزده جلسه رفتم پایینش جواب نداددیگه نمیخوام بیکینی برم
من ده یازده جلسه رفتم بعد سه ماه بعدش رفتم شارژ الانم نه ماهه نرفتم باید برم. برای بیکینی هم دوازده ...
ای بابا پس کلا امیدی نیست برای اون قسمت ممنونم
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊