2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتون خوشه ها فکر میکنید اگه طلاق بگیرید شاهزاده با اسبش منتظرتونه . انقدر خودتون و با سریالهای جم مقایسه نکنید .واقعیتهارو ببینید .یک صدم فشاری که رو دوش مرد هست رو دوش زن خونه نیست . نمی گم مردا خوبن زنا بدن .همه ی مردا یه کوفتن همشون اخلاقای بد دارن . ولی درک شون کنید . شرایط اقتصادی جامعه خیلی بده . باید مرد کلاهشو محکم بچسبه تا بتونه یه چشم اندازی برای خانوادش بسازه. فحشا و فساد بی داد میکنه . واقعا بی انصافی بخاطر بی توجهی همسرتون اونو متهم به بی عشقی کنید . عشق واقعی رو باید ساخت وگرنه هر مردی که خارج از خونه ناز شما رو میکشه و خواهان شماست بعد از ارضا شدن هوسش میره پی کارش. 

من شوهرم تورابطه خیلی خوبه،حتی شده روزی دوبار،اگ هم بگم ارضا نشدم دیگ ول کن نیس،ولی دلم باهاش جور نیس چون خیانتکاره،،

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
دلتون خوشه ها فکر میکنید اگه طلاق بگیرید شاهزاده با اسبش منتظرتونه . انقدر خودتون و با سریالهای جم م ...

ما در رابطه با رابطه زیاد حرف نمیزنیم کلا میگیم شما ک تو زندگی بقیه نیسین هیچ زنی نمیخاد مهر طلاق بخوره تو پیشونیش ببین دیگ ب کجاش رسیده ک اسمشو میاره ب نظر من طلاق بهتره از زندگی بادرده و بی عشقه .دروغ خیانت اعتیاد سرد بودن بی محلی همه اینا ی زنو میشکنه حالا هرکسی رو یجوری

میشه یه صلوات مهمونم کنین🌷
ای بابا 

خودش میگ توزیادی حساسی و شکاکی،ولی مرد ک ی گوهی بخوره اواین کسی ک میفهمه زنشه،اونم من ک حسم راس میگ

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
ما در رابطه با رابطه زیاد حرف نمیزنیم کلا میگیم شما ک تو زندگی بقیه نیسین هیچ زنی نمیخاد مهر طلاق بخ ...

واقعا ،موافقم باهات،زن بودن ینی این نیس ک باهردردی بسازی،ک اخرش تورو ی بار بدونن رودوششون ک واس دودر کردنت ب هردری بزنن.ب نظرم جایی ک دیدی واس موندنت تلاشی نمیکننو احترامتو نگه نمیدارن باید بری