2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

ول کنید شو هرو. هی میگید محل نمیده ولش کنید خودتونو سرگرم کنید . کتاب بخونید خیاطی کنید ، وقتی حوصلتونو نداره بهش نچسبید .شاید بدبخت خسته است . والا من خودم خسته میشم منتظرم حال یکیو بگیرم .اگه هم کار همیشه اشه غرور و بزارید کنار فضا رو گرم کنید . خیلی وضعیت حاده برید مشاور.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ولی بدون سند و مدرکم نمیشه حکم داد 

عزیزم من ازش دیدم،بطور حتمی...توبارداریم میرف تو گروها عکس دخترای خوشگلو میگرف توگوشیش سیو میکرد،اینقد ک بم فشاراومده بود هم ازبینی خون دماغ شدم هم از...،بهم قول داد ولی سرقولش نموند

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  

البت من برام دیگ مهم نیس بخودشم گفتم

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
ما در رابطه با رابطه زیاد حرف نمیزنیم کلا میگیم شما ک تو زندگی بقیه نیسین هیچ زنی نمیخاد مهر طلاق بخ ...

همه ی اینایی که میگی با هم فاجعه است . من فقط بی محلیو گفتم . موافقم عزیزم بعضی از زندگی ها عاقبتی نداره متاسفانه.

عزیزم من ازش دیدم،بطور حتمی...توبارداریم میرف تو گروها عکس دخترای خوشگلو میگرف توگوشیش سیو میکرد،این ...

نذار بیشتر پیش بره همین در حد عکس بمونه.ایشالا خدا خودش زندگیامونو بهتر کنه 

قضاوت نکنیم!
همه ی اینایی که میگی با هم فاجعه است . من فقط بی محلیو گفتم . موافقم عزیزم بعضی از زندگی ها عاقبتی ن ...

باهم ک فاجعه رو هم رد کرده کلا میگم هرکسی یکی از این مشکلاتو داره  و واقعا نمیتونه تحمل کنه

میشه یه صلوات مهمونم کنین🌷
الان تصمیمت چیه چ حسی بهش داری?

تصمیم جدی گرفتم.اگ پسرم نبود میرفتم،ولی الان شدم مث خودش ی ادم زرنگ...فقط ب بهانه های مختلف ازش پول میکنمو اونم شده موسسه مالی منم.چن سال دیگ ک پسرم بزرگ شد میزارمش میرم،فک کرده مرغ همسایه غازه نکبت اقا

نذار بیشتر پیش بره همین در حد عکس بمونه.ایشالا خدا خودش زندگیامونو بهتر کنه 

عکس کمش بود😀

چن سالته عزیزم

تازه رفتم تو ۲۱

خدایی چرا همچین تاپیک های میزنید خوشتون میاد از همه چی مردم سردربیارید ؟؟واقعا متوجه نمیشم یعنی چی ؟؟ودوستان چقدر سادن که همه چیز زندگیشونو میان بازگو میکنن بنظرم همچین مسایل وزندگی زن وشویی بخودشون مربوطه نه بقیه ویه چیز کاملا شخصیه گفتن (زندگی زن وشویی) نه زن وشوهرومردم ...دلیل نمیشه هراتفاقی که بین زن وشوهر افتاد آدم بگه اوووففف فهمیدن چراش واقعا سخته مخم سوت میکشه موفق باشید هه 😏😏

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست