2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست
والا مواظب باش موقع خدای نکرده طلاق وکیل شوهر از هیچ کاری دریغ نمیکنه ک حصانت بچه رو نده یا مهریه ند ...

ممنون دوستم 

من اگه بچه نداشتم حتمی جدا میشدم ولی الان ب درصدم فک نمیکنم بهش چون امنیت بچم مهمتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشگل من اینه زبونم تند و تیزه همه چی بارش میکنم بعد اون چون هیچی نمیگه کلا حرص دراره سکوتش بعدش دلم براش مییسوزه میرم منت کشی بگو اخه مجبوری😓🤓تصمیم گرفتم قهر کنم ب جای زبون درازی تا اون بیاد دیگه

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند

من کلا نمی ذارم جو خونه سنگین بمونه با شوخی و خنده و... درستش می کنم 

اصلا اهل قهر طولانی نیستیم هر دو

خانما اگه کسی علاقه به استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی گیاهی و ارگانیک تولید سوید داره 

بهم درخواست دوستی بده

همکار خانم هم می پذیریم.

تو اقدام برا بارداریم از وقتی که اومدم اینجا و تاپیک های این طوری رو میخونم همش میترسم باردار که بشم با همسرم سرد شیم از هم 😢😢😢😢 هم دلم بچه میخواد هم از دوران بارداری و تینا میترسم همش میگم نکنه بخاطر نیاز هاش خطا بره و...

خب بزنش خالی شی دنیا دو روزه.من وقتی خیلی حرصمو درمیاره تو اوج خوابه مثلا ساعت سه نصف شب یهو میرم می ...

بفهمه عمدی زدم دیوونه میشه خودم بزنم به خواب یه سیلی بزنم تو دهنش بعد فک کنه تو خواب زدم🤔🤔

منم کتک میزنه بعدم میگه حقته زبونت درازه

دقیقا شوهر منم 

حتی یبار بچم چهل روزش بود هنوز خونریزی داشتم منو زد.... دیگه از وقتی پسرم هشت نه ماهه شد کلا هر چی بگه هیچی نمیگم و همیشه کوتاه میام و میگم تو درست میگی... همه چی نظر اونه...مخصوصا که از موقع بارداریم دیگه نتونستم سرکار برم محدود شدم دستم خالی شد و وابستگی مالی هم بهش پیدا کردم... تا قبلش خیلی بهتر بود چون دستم تو جیبم بود حدقل...اصن از خودم بدم اومده دیگه...  الانم همش میگه دیگه نمیتونی بری سر کار

واقعا ؟؟مرسی ک گفتی 

بله خالم ي مدت سرخود استفاده كرد خيلي ب هم ريخت  و باز سرخود هم ولش كرد خيلي اذيت شدولي هنوزم رفتاراش نرمال و عادي نشده اونم طفلي از بي توجهيه شوهرش براي اينكه ارامش پيدا كنه رو اورد ب قرص خوردن ك خيلي بدترش كرد 

تو اقدام برا بارداریم از وقتی که اومدم اینجا و تاپیک های این طوری رو میخونم همش میترسم باردار که بشم ...

عزیزم اولن نیا اینارو بخون دوما همه مثل هم نیسن سوما اکثرا مشکلاتشون از اول ازدواج بوده 

میشه یه صلوات مهمونم کنین🌷
فک کن این رفتارو با شوهره بی جنبه من بکنی 

خب شوهر منم خیلی عصبانی میشه یک متر میپره هوا بعد داد میزنه زود میگم آی زیر شکمم بچه داره لگد میزنه بعد میگم خونریزی کردم سکته میکنه هی میگه پاشو بریم دکتر بعدم خودم طلبکار میشم قهر میکنم 

قضاوت نکنیم!