2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اصولا غر دوس ندارن شاد نبودن و تو لک بودن زن رو هم همینطور  یکی از دلایلی که هلاک مامانا ...

خب ما مامانشون نیستیم عزیزم 

من اصولا خوشم نمیاد ناز مرد رو بکشم اونوقت توی چشمم دیگه مرد نیست 

ناز کردن کار زنه البته اگه نازکشی باشه

آره بودم؛ مونا جان من کتک نخوردم هیچوقت؛تحقیرم نشدم تا حالا از طرف همسرم! یه سری حقوقی که مال خودم م ...

خوب بعضیا خیلی یک دنده هستن ولی من نیستم نمیتونمم باشم کینه هم ندارم شوهرمم دوست دارم تو اگه عاشق شوهرت بودی خوب معلومه که طلاق نمیگرفتی منم شوهرمو دوست دارم ولی حق میدم بهت که میگی نباید کتک بین زن وشوهر باشه 

خدایا شکرت 

اگر بگه سرم درد ميكنه نرم قرص بيارم ناز بكشم دورش بچرخم فوري عنق ميشه ك بهم توجه نداري بعد اگر من حال نداشته باشم ده بارم بهش بگم انگار ن انگار كلي خردمو بزك دوزك ميكنم ميام جلوش اصلا انگار ن انگار توقع دارم ي چيزي بگه هرچي ناز و عشوه ميام اصلاااااا اما اگر خودش ي پيرهن تنش كن ك قشنگ باشه انتظار داره هزاربار قربون صدقش برم ميگم اگه خوبه تو چرا در حق من نميكني كلا خيلي اعتماد ب نفسم ضعيف شده حتي انقدر ب خودم فشار اوردم قلبم ناراحت شد رفتم زير دستگاه و سرم ..تصميم گرفتم مثل خودش بشم ولي سخته

خب ما مامانشون نیستیم عزیزم  من اصولا خوشم نمیاد ناز مرد رو بکشم اونوقت توی چشمم دیگه مرد نیست ...

میشه اسمشو گذاشت محبت

نه ناز خریدن 

وگرنه ناز برای زنه

اما اینکه همونطوری که هست قبولش کنی چیزیه که خودت خواستی وگرنه بله بهش نمیگفتی 

پس بعد ها غر زدن نداره سرش 

اینکه میگم مردا عجیبن واسه همینه 

با محبت واقعا رام میشن 

زمان بره یکم و نیاز به صبوری داره 

اما نتیجه میده

البته محبت بی توقع 

... 
بچه ها من اینجوری زندگی کردنو اصلا دوس ندارم😢😢جوونیمون داره از دست میره  ما ک اللن بابد جوون ...

چاره چیه دنیا پره از ادمایی ک همدیگرو دوس ندارن ولی کنار هم زندگی میکنن😔

میشه یه صلوات مهمونم کنین🌷