2777
2789
عنوان

لطفا فقط زن و شوهرایی که باهم مشکل دارن و صمیمی نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 3273 بازدید | 279 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بگه سرم درد ميكنه نرم قرص بيارم ناز بكشم دورش بچرخم فوري عنق ميشه ك بهم توجه نداري بعد اگر من حا ...

رک بهش بگو خواسته تو

مردا کنایه فهم نیستن

من هر وقت چیزیم میشد میگفت پاشو بریم دکتر 

حرصم می‌گرفت 

تا اینکه رک گفتم چرا نمیگی بیا بغلم و بهم محبت کنی 

زن با محبت مرد همه درداش خوب میشه 

بعد اون تا چیزی میگفتم میگفت بیا بغلم بخواب 

... 
چاره چیه دنیا پره از ادمایی ک همدیگرو دوس ندارن ولی کنار هم زندگی میکنن😔

از ازدواج سنتی متنفرم اگه قبلش عاشق بودیم حداقل یاده اون لحطات میوفتادم یکم دلگرم میشدم الان چی یاد دخالتهای خانوادش بی عرضگیاش

پس چی میگن روانشناسا اگه همین یه مورد خوب باشه، دیگه همه چی خوبه؟

چرت محرزه عزیزم 😐 من جات خای ۵ شنبه ای که گذشت نه؛۵شنبه ی قبلش مشغول سقط بودم در حالی که موقع رابطه بازم قصد طلاق داشتیم 😕

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
من ب زور خودم میرم بغلش بازم توجه نمیکنه خسته شدم منم مثل خودش سرد شدم 

منم همين حسو دارم ولي نميخوام ازش سردبشم و دور بشم دوسش دارم ولي نميدونم چرا همين نياز ساده ك توجه و محبت و ابرازش هستو نميتونن رفع كنن

همسر من اخلاق بدی که داره مقابله به مثل میکنه مثلا اگه من بگم تو اینجوری هستی میگرده یه چیزی پیدا کنه که بگه توام اونجوری هستی فقط میخواد کل بندازه 

فاصله بگیرم اونم میگیره نزدیک بشم میشه اصولا نگاه میکنه من چکار کنم همونو انجام بده 

از ازدواج سنتی متنفرم اگه قبلش عاشق بودیم حداقل یاده اون لحطات میوفتادم یکم دلگرم میشدم الان چی یاد ...

مال ما سنتی نیس چی ادم یاد گذشته و محبتاش میفته بیشتر دلش خون میشه