2777
2789
عنوان

شوهرم بیدار نمیشه کمک کنه

723 بازدید | 74 پست

نوزاد ۳۰ روزه ام شیا بی قراری میکنه 

هم دل‌درد داره هم شیرم  سیرش  نمیکنه 

شیرخشک میدم یبوست گرفته 

نمیدونم چ خاکی سرم بریزم ۲۴ ساعت شبانه روز دوساعت نخوابیدم  خونریزی شیردهی زایمان بارداری هیچی دیگ توان ندارم 

بخدا حرف میزنم همش تپق میزنم تمرکز ندارم پرش افکار گرفتم 

ظرفا کثیف 

اون یکی بچه م کلاس اوله بدغذاست الان یک ماهه درست حسابی غذا نمیخوره شده پوست استخون 

اونوقت ب شوهرم میگم کمرم داره میشکنه پاشو شیرخشک درست کن هرشب همینه میره می‌خوابه میگ منو بدخواب نکن 

ازطرفی سزارین شدم جای آمپول بی حسی داره منو میکشه کمرم درد میکنه 

چیکار کنم سرپا بشم 

خسته شدم 

کلافه ام

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم خودت باید به داد بچهات برسی از این مردا توقعی نیس

اگ حوصله نداری پاشی شیر درست کنی

ی آب جوش سرد نه خیلی سرد بال شیر شو بزار بالای سرت گرسنه شد بده بهش

درضمن اون شیرخشک بهش نمیفته ی شیر دیگه بگیر

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

یه مدت برو‌خونه مامانت عزیزم

اونجا هم میرم یکی دوشب بیشتر نمیتونم  بمونم 

برادر مجرد دارم 

چپ میره راست میاد تیکه میندازه میگ مفت خوری عالمی داره 

قلبم پردرده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چرا مردا یه وقتا انقدر بی وجدان میشن؟دقیقا امشب انقدر از دست شوهرم عصبی شدم و خودمو کنترل کردم فریاد نکشم بخدا الان از درد کتف و دست چپم خواب نمیرم.اما اون راحت خوابیده.حلالش نمیکنم

دوتا بچه ۶ ماهه و ۵ ساله داریم در طول شبانه روز برای کمک بمن یکساعتم وقت نمیزاره‌.دلم میخواد بشینم بلند بلند گریه کنم

عزیزم چرا مادرت نمیاد کمکت منم دخترم 

28 روزه زایمان کرده از صبح میاد خونه من آخر شب میره خونش کاش از کمر بی حسی نمیکردی میگن خیلی درد کمر میگیری اگه میتونی تو هم روزا برو خونه مادرت شبا بیا خونت یا یه پرستار بگیر

ببین شیرت ب مرور زیادمیشه شیرخشکیش نکن انقدر بنداز دهنش تاسیربشه بقیشم ازیکی کمک بگیر

وقتی شیرمو میدم سه ساعت دقیق سه ساعت زیر سینه سیر نمیشه نق میزنه 

خوردو خوراکم خوب نیست توان ندارم خودمم میفهمم شیرم خوب نیست