2777
2789
عنوان

شوهرم بیدار نمیشه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 74 پست
من روزگارم بدتر ازتو بود ولی هروقت بچه میخابید میخابیدم هروقت بیداربود هم ب بچه میرسیدم هم کارای دیگ ...

ده دقیقه می‌خوابه از دل درد گریه میکنه 

من بچه مدرسه ای دارم 

پخت وپز 

شست وشو 

کم خونی دارم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یکی یه تاپیک زده بود که اگه اطرافمون کسی زایمان کرده هواشونا داشته باشیم واقعا راست گفته خواه ...

کسی ب داد نمیرسه هیچ خودشونم قایم میکنن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

۴ تا قرص مسکن قوی بخور واس دردبعد بچه صددرصد روزها خابه مسکن بخور روز بخاب فقط

نه ده دقیقه می‌خوابه دل درد میشه بعد می‌خوابه از گرسنگی بیدار میشه 

بچه مدرسه ای دارم 

شوهر بیکار که هی میره بیرون میاد مگه میذارن یه ساعت بخوابم

منم برادرم مجرده.دیشب بعد چهارروز رفتم خونه پدرم دوساعت بشینم حتی جواب سلامم نداد.یه وقتایی انقدر بی ...

😔

عزیزم درکت میکنم ،منم همین مشکلات را داشتم ولی در کنارش آبسه شدید دندون که عفونت کل صورتم گرفته بود ...

میفهممت 

۴ تا قرص مسکن قوی بخور واس دردبعد بچه صددرصد روزها خابه مسکن بخور روز بخاب فقط

از روز اول انقدر قرص خوردم  نمیدونم چرا خوب نمیشم 

بدنم توان نداره 

آخه باید چیزای مقوی بخورم تا دوباره بتونم سرپا شم 

شوهر باید بفکر زنش باشه ...

ده دقیقه می‌خوابه از دل درد گریه میکنه من بچه مدرسه ای دارم پخت وپز شست وشو کم خونی دارم

دکتر پسر من براش قطره دایمتیکون و پدی لاکت داد.خوبن برای دلدرد.یبار ببرش دکتر اطفال بگو شاید کولیک یا رفلاکس داره طفللک.ببین پسر اول من اینطور بود از درد میپیچید به خودش و گریه میکرد فقط با یه قطره ای که دکتر داد انگار شد اب رو اتیش و دردش آروم شد.بچه اگر خوب نخابه وزن نمیگیره احتمالا شیرخشکشم بهش سازگار نیست.یبار دیگه ببر چکاپ عزیزم

دکتر پسر من براش قطره دایمتیکون و پدی لاکت داد.خوبن برای دلدرد.یبار ببرش دکتر اطفال بگو شاید کولیک ی ...

بردم بهش کولیک اید داد تاثیری نداشت اون قطره انقدر تلخه بچه کبود تر میشد 

شیر خشکشم باید عوض کنم 

دکتر پسر من براش قطره دایمتیکون و پدی لاکت داد.خوبن برای دلدرد.یبار ببرش دکتر اطفال بگو شاید کولیک ی ...

دایمتیکون میگن رازیانه داره هورمون پسربچه هارو بهم میریزه درسته؟

من همین نی نی سایت خوندم

من بمیرم راحت شم بخدا فقط دلم ب بچه هام میسوزه

عه این چه حرفیه خدا نکنه قربونت....الان چون هم خسته جسمی هستی هم روحی داری این حرفارو میزنی 🥺❤️

اگه واسه آقات همین چیزایی که گفتی و توضیح بدی بازم کمکت نمیکنه؟🥺