2777
2789
عنوان

شوهرم بیدار نمیشه کمک کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 74 پست

بیدارش کن بچه اونم هست والا بچه من کولیک داشت تا ۳ صبح با ماشین خیابونارو میچرخوندیم بخوابه همسرمم ساع ۶ میرفت سر کار 

بیدارش کن بگو دارم از خستگی بیهوش میشم یکم بچه رو اروم کن

اونجا هم میرم یکی دوشب بیشتر نمیتونم بمونم برادر مجرد دارم چپ میره راست میاد تیکه میندازه میگ مفت خ ...

برادر من که تا بچه میخوابید انچنان در رو محکم میکوبید که بچه میلرزید تو خواب،. بهش میگفتم تو رو خدا رعایت کن این بچه یه ذره بخوابه بهم چشم غره میرفت، احساس میکرد مزاحمم اونجا

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا مادرت نمیاد کمکت منم دخترم 28 روزه زایمان کرده از صبح میاد خونه من آخر شب میره خونش کاش از ...

این شوهر پول ب پرستار میده؟جون ب  ازرائیل نمیده نداره که بده 

من ب دکتر گفتم بی هوشم کنه بیمارستان دولتی مگه گوش میکنن تازه سر نمیشدم دوبار بی حس کردن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

وقتی شیرمو میدم سه ساعت دقیق سه ساعت زیر سینه سیر نمیشه نق میزنه خوردو خوراکم خوب نیست توان ندارم خو ...

قرص شیرافزا بخور بعدم حتما یه کمکی بیارتا جابیفتی حتی شده پول بده ب کسی بیادکاراتوبکنه

برادر من که تا بچه میخوابید انچنان در رو محکم میکوبید که بچه میلرزید تو خواب،. بهش میگفتم تو رو خدا ...

آره همینن 

فکر میکنن سهم اونا رو داری میخوری 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الهی بمیرم🥺

من بمیرم راحت شم بخدا فقط دلم ب بچه هام میسوزه

عزیزم درکت میکنم ،منم همین مشکلات را داشتم ولی در کنارش آبسه شدید دندون که عفونت کل صورتم گرفته بود دکتر گفت تا یه هفته به بچه شیر نده شیرخشک بده بعد خانم مادرشوهر بعد دو هفته اومد انقد سرم نق زد که چرا بچه شیر خشک میخوره،اصلا تو این دو هفته نیومد یه لیوان آب بده دستم فقط خدابیامرز مامانم میومد ولی با اینحال  دوباره سینه خودمو دادم ولی با مکافات ،و جاری احمق تر هر صبح به بهونه دلم برای بچه تنگ شده میومد نمیگفت این تا صبح بیدار بوده بعد با یه حالت پوزخند میگفت واااا تا الان خواب بودی حالا ساعت چند نه صبح بچه چند خوابیده شیش صبح به خدا که حلالشون نمیکنم هیچ وقت

اونجا هم میرم یکی دوشب بیشتر نمیتونم بمونم برادر مجرد دارم چپ میره راست میاد تیکه میندازه میگ مفت خ ...

منم برادرم مجرده.دیشب بعد چهارروز رفتم خونه پدرم دوساعت بشینم حتی جواب سلامم نداد.یه وقتایی انقدر بی محلی میکنه انگار کوه یخه.دلم میخواد ازهمون جلوی در برگردم خونه.

انقدر برای هرچیزی به مادرم میگم برام انجام بده یا بچه هارو نگه داره.امروز گفت به شوهرت بگو فکرکنه من اینجا نیستم چقدر همه کاراتونو من انجام بدم

نمیتونی روز در میون یه کمکی بیاری؟

کسی رو ندارم 

خواهر ندارم 

یه مادرم ک اونم بنده خدا نمیرسه

من بمیرم راحت شم بخدا فقط دلم ب بچه هام میسوزه

اینطوری نگو ب خودت مسلط باش سعی کن براخودت استراحتای یک ساعته درنظر بگیری اول مشکل خواب بچه کوچیکتو حل کن اون بخوابه راحت ب کارهات میرسی ازکسی ام توقعی نداشته باش مردا گاو اومدن گاوم ازاین دنیامیرن البته بلانسبت