2777
2789
عنوان

فیلم ملی و راه های نرفته اش

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چنبار دیدمش چقد ملیحه گناه داره خب چیکار میکرد ادم بجز خانوادش مگ کیو داره

اره سخته ولی ادم بره تو جوب زندگی کنه بازم بهتره ولی مهم جراته ک این زنا ندارن ازبس همیشه توسری خوردن

چجوری ی فیلمو هزار بار میبینید بااینکه میدونید تهش چیه چجوررری

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

خوبه میگی هزار بار دیدی باز داری میگی چرا بی زبونین ؟

تو اون هزار بار دیدن ، متوجه نشدی که ریشه مشکلات ملی ، خونواده خودش بود ؟؟؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
چه ربطی داره تو اون فیلم فرق میکنه😂 ولی من دوست دارم هانیه و خفه کنم

میلاد کی مرام یه چیزی میدونست که ملی رو کتک میزد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
درمورد چیه؟ من اولاش دیدم خوشم نیومد

یه مرده می خواست به یه زنی دست درازی کنه

کسی حرف شو باور نکرد

خوبه میگی هزار بار دیدی باز داری میگی چرا بی زبونین ؟تو اون هزار بار دیدن ، متوجه نشدی که ریشه مشکلا ...

متوجه شدم ولی ب نظرم زندگی بادهمچین حیوونی خیلی سختتر از اینه ک ادم تحمل کنه

آخه با همچین شخصیت هایی زندگی نکردید من دقیقا زندگیم یه چیزی بدتر از اونه اما نگید بی زبون لعنتی زمو ...

الهی عزیزم 😔🫂

چون گلم، به نظر میاد که این احساس رو داری که شخصیتا یا رفتارا درست بیان نمی‌شن و کسی نمی‌تونه از خود ...

نمونه ش چند تا کامنت بالاتر 😔💔