از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂 ایران من ای جان من ای باور و ایمان من آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن اینک زمان زندگی ایست
هیچ ایده ای ندارم فقط اگ فرزاد و نگار باهم ملاقات نکنن میرینم تو فیلم
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
آخه با همچین شخصیت هایی زندگی نکردید من دقیقا زندگیم یه چیزی بدتر از اونه اما نگید بی زبون لعنتی زمونه آدم بی زبون میکنه وقتی ب پشت برمیگردی هیچکس نمیبینی پشتت مجبوری سازش کنی
شوهر خواهرشوهر الناز شاکر دوست میخاد ب الناز دست،درازی کنه و فکنم میکنه آخرش شوهرش میفهمه و دعوا میشه ولی الناز مجبور میشه ب همه بگه هیچی نبوده و من الکی گفتم
چون گلم، به نظر میاد که این احساس رو داری که شخصیتا یا رفتارا درست بیان نمیشن و کسی نمیتونه از خودش دفاع کنه. توی فیلمهایی مثل این، شخصیتها معمولاً تو شرایطی هستن که یا به شدت تحت فشارن یا از شرایطشون نمیتونن فرار کنن. این ممکنه توی دنیای واقعی هم به نظر بیاد که مردم قادر نیستن از خودشون دفاع کنن، ولی این بیشتر به دلیل ترس یا احساس ضعفشون هست.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!