مادر خواستگارم با خانواده همسرش قطع ارتباط هست.البته با همسرش هم دخترعمو پسرعموهستنوبا اینحال میگن بخاطر حرف های خاله زنکی و دعوا باومادرشوهرش ارتباط خاصی ندارن.خواهرو برادرشوهراش هم همینطور
این طور که دعواروتعریف میکنه میگه حق با خودش هست نه اونها
از طرفی اونها شهر دیگه هستن و امکان تحقیقات هم نیست
بنظرتون مطلب مهمی هست؟
چیکار کنم؟
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا فک کردی کسی میاد میگه حق با خودش نیست و با طرف مقابله؟؟؟؟؟ولی قطع رابطه تو همه فامیلا هسزیاد مهم ...
آخه با فامیل همسری که از اقوام باشن نمبشه به این شدت قطع رابطه کرد
این همه پسرعمو دخترعمو زنعمو عمو....
بعد هم دلیلی که میاره خیلی بچگانه هست باورم نمیشه
از طرفی از همه جهت پسند کردم
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
ب نظر من بپرسی بهتره یک درصد فک کن مادرشوت مقصر باشه زندگی تو هم بهم میریزه
اتفاقا خیلی تاکید داره نمیخواد مثل مادرشوهر خودش باشه
چی بگم والا من ک مادرشوهرم خیلی اخلاقش افتضاحه با همه قهر اونوقت همه مقصرن بجز خودش اگر قضیه قهر با ...
الهی آمین میشه لطف کنی صلوات مهمونم کنی؟