2777
2789

بچه ها ما دیروز سزارینی داشتیم(یکی از اعضای خانواده) امروز مرخص شده چن ساعته اومده خونه و درد شدیده داره من میگم طبیعیه باز نگرانن

مث اینکه بیشتز از جای بخیه ها بالای شکمش درد شدید میکنه و حس میکنه یچیزی توشه؛ همون قسمت قفسه ها

گفتم از شما بپرسم ببینم تجربه اینطوری دارین؟مسکن داده دکتر شیاف نداده

شیاف ولی دیشب پرستار براش گذاشته

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

منظورم این بود که بیشتر از حلی بخیه های بالای شکمش حای قفسه ها درد میکنه 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیاف دیکلوفناک بزاره دردشم طبیعیه تاچندروزه

بازم بذاره؟ 

هر چن ساعت؟

دراینجور مواقع با پزشکش مشورت کنید خودتون الکی نگید طبیعیه

خب خیلی استرسیه اینو نگیم که سکته میکنه

حالا گفتم بپرسم شاید کسی تجربه داشته باشه یا تو سایت پزشکی مامایی چیزیباشه

فکر نمیکنم طبیعی باشه . جای زخم فقط سوزش داشته باشه طبیعه

چی بگم بهش؟

آره من دکتر جراحم خودش داد هروقت درد میکنه بزاره

جای قفسه سینه ام درد میکرد؟

تجربه طبیعی دارم.درد زایمان فقط هر۶الی۸ساعت دیکلوفناک۱۰۰شیاف شهاما اینکه دردش طبیعیه،اطلاع ندارم.چون ...

ممون بازم عزیزم

من جای بخیه درد میکرد نه قفسه باز بدن با بدن فرق داره اما اگر درش خیلی شدیده از دکترش بپرسید

چشم ممنون عزیزم