2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مادرش زنگ نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 82 پست
روز دختر و فقط به دختر خانم ها تبریک میگن نه خانم های متاهلباز هم خود دانی میتونی از همین مورد ی دلخ ...

بحث و دلخوری ما انقد زیاده ک بیکار نیستم برم برا این دلخوری درست کنم فقط ناراحت شدم 

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

اکثریت یادشون نیست یا کلا امروزو نمیدونن.مهم نیستاز مادرشوهر ابله من بهتره که میگه تو دختر من نیستی ...

چه بهتر 

فردا کارداشتنی  حرفش رو یاداوری کن

بگو به دخترت بگو

وقتی کارشون می افته عروس میشه مثل دختر

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اشتباهات همینه هیچ وقت عروس دختر آدم نمیشه .اون دخترم فقط به جهت احترامی .آیا به پدر شوهرت میگی پ ...

ن منم دگ بهش تبریک نمیگم مناسبتارو

بحث و دلخوری ما انقد زیاده ک بیکار نیستم برم برا این دلخوری درست کنم فقط ناراحت شدم

عزیزم اکه بحث ها و دلخوری های دیگتونم سر همچین مسائل پیش پا افتاده ای بوده باید بگم کارت اشتباهه هم زندگیو به خودت تلخ میکنی هم دیگران.احساس میکنم زودرنج و حساسی درسته؟

کلا انتظار داشتن از دیگران رو بگذار کنار.

خوبی کن ، ولی به چشمت نیار 

دنیای امتحانه، تو فقط خوبی کن که زمان مرگ همین دستت رو میگیره، بدون چشم داشت....

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
چه بهتر فردا کارداشتنی حرفش رو یاداوری کنبگو به دخترت بگووقتی کارشون می افته عروس میشه مثل دختر

دیگه گذشته الان بگم میگه نه من نگفتم .خدا مادرشوهر اسگل نصیب کسی نکنه .خب مگه مجبوری رک بگی که چی بشه

عزیزم اکه بحث ها و دلخوری های دیگتونم سر همچین مسائل پیش پا افتاده ای بوده باید بگم کارت اشتباهه هم ...

نه خونواده ها بحث کردن من بی تقصیرم

چه نظرات چرتی میدن بعضیا...تو دختر نیستی و کادوی شوهرت رو دادی به پدر و مادرش یعنی چی؟ ایشونم میتونست تبریک نگه بگه پدر و مادر من نیستن.  اینا یعنی چی؟ خب آدم وقتی به کسی لطفی میکنه دوست داره متقابلا اونا هم اون رو نادیده نگیرنش.

ولی عزیزم از دیگران توقعی نداشته باش تا راحت تر زندگی کنی. هر کی گفت عزیزتر میشه و هر کی نگفت مهم نباشه برات.