2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مادرش زنگ نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه انتظاراتی دارید!تبریک زورکیروز دختره. روز عروس خانواده. روز خانم خونه روز زن. روز همسر؟؟؟ه ...

چ انتظاری دارم مگ گفتم کادو گفتم اونا ک هی دخترم دخترم میکنن ی زنگ نزدن مم همه مناسبتارو تبریک گفتم 

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

عیب نداره فقط یادت نگه دار اگه حرف شد اگه گفتند تو مثل دخترمونی و توقع داشتند امروز رو یادشون بیار

مم انتظار کادو نداشتم فقط تبریک یا زنگ درحالی‌که همش میگن دخترمونی فلان

من تولد و روز مادر و پدر و نمیدونم مناسب شغلی و همشون و تبریک گفتم با کادو

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

چ انتظاری دارم مگ گفتم کادو گفتم اونا ک هی دخترم دخترم میکنن ی زنگ نزدن مم همه مناسبتارو تبریک گفتم

روز دختر و فقط به دختر خانم ها تبریک میگن نه خانم های متاهل

باز هم خود دانی 

میتونی از همین مورد ی دلخوری و ناراحتی تو خانواده درست کنی 

یا اینکه اونقدر برای خودت ارزش قائل باشی که حتی بهش فکر نکنی

خب اشتباهات همینه هیچ وقت عروس دختر آدم نمیشه .اون دخترم فقط به جهت احترامی .آیا به پدر شوهرت میگی پدر خدا وکیلی هم پای پدرته