2777
2789

نهار خونه مامانش بودیم جلو مادرش و خواهرش گفت بلد نیستی غذا درست کنی هیچ کدومتون بلد نیستید فقط دست پخت زن عموم خوبه  (دستپختم عالیه همه تعریف میکنن داشت خودشیرینی میکرد مثلا ) منم گفتم پس نهار و شامت زحمت میکشی میری خونه عموت عزیزم دیگه چیزی نگفتم ادامه ندادم و به روی خودم نیاورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اومدیم خونه فرداش سر نهار بشقاب غذاشو کامل خورد گفتم چرا خونه مامانت گفتی بلد نیستی غذا درست کنی گفت فقط با تو نبودم جمع بستم شوخی میکردم گفتم بار آخرت باشه یکبار دیگه اینجوری خودشیرینی کنی از این به بعد فقط سیب زمینی گندیده و مرغ نپخته مثل فامیلات جلوتمیذارم که دیگه قدر بدونی مثل اینکه لیاقت اینهمه غذای خوشمزه که برات میپزم رو نداری

وقتی اومدیم خونه فرداش سر نهار بشقاب غذاشو کامل خورد گفتم چرا خونه مامانت گفتی بلد نیستی غذا درست کن ...

اوووف رگبار بستی که دمت گرم 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

باور کنید ۹۹ درصد حرفایی که آقایون توی جمع و مهمونی میزنن نه واقعیت داره نه جدیه یه سری کلمه اس که توی جو و حال و هوای خانوادگی میگن اصلا بهشم فکر نمیکنن 

اینه که تو این جو ها نه حرفای همسرتونو جدی بگیرید نه حرفای آقایون دیگه رو 

نه تعریفاشون نه تخریباشون اصلا مفهومی نداره میگن که یه چی گفته باشن

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟