2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مادرش زنگ نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1863 بازدید | 82 پست
روز دختر مثل روز مادر زیاد توچشم نیست احساس میکنم شاید اصلا ندونن روز دختره

میدونن تازه اگه برا ی مناسبت بهشون زنگ نزنم انقد شوهرم و پر میکنن میگن بما احترام نزاشت

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دلم گرفته بود اومدم حرف بزنم کاربرا انگار از جنگ برگشتن

میدونم عزیزم الان حق داری بالاخره به عنوان یه تازه عروس دلت میخواد بهت توجه زیاد بشه درکت میکنم 

تو دلت ناراحت بشی اما باور کن طی زندگی میفهمی این خیلی چیز بی اهمیتی بوده که براش دلت بگیره 

اشکال نداره واقعا بعضیا این جور توجه ها رو بلد نیستن 

خیلی از خانواده ها روز دختر تبریک نگفتن به گل دختراشون این چند  ساله تازه باب شده همه فرهنگ و ارزشها و طرز فکرها مثل هم نیستن حتی اگه تو یه شهر و حتی یه فامیل باشن 

گلم به چیزای قشنگ فکر کن حیف دل جوان و شادابت نیست الکی بخوای گرفته و ناراحت باشه 

از نظر ما خانمها اگرم ۱۰۰ سالمون بشه و کلی نوه داشته باشیم بازم دختریم یه دختر کوچولوی ناز و پرشور همیشگی تو وجودمونه که هیچ وقت زن نمیشه  هیچ وقت پیر نمیشه 

روزت مبارک گل دختر زیبا  

میدونم عزیزم الان حق داری بالاخره به عنوان یه تازه عروس دلت میخواد بهت توجه زیاد بشه درکت میکنم تو د ...

به کدوم نکته مثبت زندگیم فک کنم ب اینکه همه چی داره از هم میپاچه🙃

مرسی عزیزم ولی بقیه راست میگن دگ دختر نیستم من

زیادی خوب باشی یه روز میبینی تقصیر خودت بوده🙂

عزیزم اگه اسمش لطفه که دیگه دنبالش نباید توقع باشه آدم لطف رو بدون توقع انجام میده اگه بابت کاری یا ...

منم نگفتم توقع...گفتم دوست داره...که طبیعی هم هست دوست داشته باشی کسی بهت محبت کنه. منم گفتم بهتره توقع از کسی نداشته باشه ولی خب وقتی اونا بی محلی کنن ایشونم دلسرد میشه.

منم خونواده شوهرم نه تبریک تولد میگن نه روز زن نه روز دختر و منم روز مادرو پدر و تولدهاشون رو بهشون تبریک میگم.برام هم اصلا مهم نیست ولی ایشون براش مهمه و آدمها با هم متفاوتن.

روز دختر ،منظور دخترای مجرده،در ضمن حتماً نمی‌شه هر کاریو برا هرکی انجام بدی در جا جبران کنه،تو خودت دوست داری که خوب باشی،اما خانواده شوهرت نمی‌شه هم روز زن، مادرم ،دختر، بهت تبریک بگن