2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 281 پست
عزیزم تو بهتررررررینی من مطمئنم🫂🫂❤️‍🩹اون حیوونام قسم میخورم یه روز خوش تو زندگیشون نمیبینن بهت قو ...

دورت ردم قشنگم انشاالله قلبت آروم بگیره🥺🫂راهی جز صبوری نداریم عزیزم توهم بیخیالش شو یهو میبینی باهات کینه میکنه فردا روزی بخای ازدواج کنی ازت انتقام میگیره هیچی هم که ازت نداشته باشه همون پیام هات هم کافیه

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
بیخود کرد اومد جلو وقتی نمیتونس تا تهش بمونهخودش دید من مث اون خرابای دورش نیستم ک هر روز با یکی باش ...

خیلی سمیه طرز فکرت...تو رل نباید کلا بزنی برو با سنتی های افراطی ازدواج کن سنتی ها اعتقادشون مثل خودته که با لباس سفید میای با لباس سفید میری حتی اگه خودتم یروز پشیمون شی بخوای رابطه رو ترک کنی نمیزارن...همونا به افکار شما نزدیک ترن

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سمیه طرز فکرت...تو رل نباید کلا بزنی برو با سنتی های افراطی ازدواج کن سنتی ها اعتقادشون مثل خود ...

حس میکنم از اون کاربرای زن نمایی

وگرن محاله دختر باشی و نفهمی این چیزارو

بعدشم مگ تو با من بودی با کفش من راه رفتی؟؟

من خر ایقد میخاستمش ک چندبار گفتمش اصن ازدواج ب جهنم بیا تا کنار همیم تا دانشجوییم باهم باشیم لذت ببریم از بودنمون

ولی اون گف نه.

چندماه بعدم رف با یکی دیگه

گرفتی قشنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید ولی شما اگه فک میکنی با دو تا ویس ابروی ادم میره خیلی بچه ای هنوز...منم دارم میگم کارش بچه با ...

من حق ناسش میگم و الی واسه پسر این چیزا مهم نیس. بعدم بمن چه. والله خودش میدونه... میخواد بکنه نکنه. ماچرا حرص بخوریم

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

ببین عزیزم محض اطلاع توی کشور افغانی بی هویت زیاده اونم واسه انتقام به یه افغانی ۱۰۰ میلیون میده و افغانیه راحت به یه قمه و یه موتور دزدی و بدون پلاک میتونه بیاد سراغت.  در ضمن خیلی از پرونده های قتل قاتلش پیدا نمیشه و تازه یارو میتونه یک سال یا دو سال بعد آبروی رفته اش اینکار رو بکنه که سریع هم شناسایی نشه😊

من فقط خواستم بگم که فکر نکن فقط خودت میتونی انتقام بگیری اونم راحت میتونه جواب کارتو بهت پس بده . بعدشم رل داشتن و دوست دختر دوست پسر دیگه خیلی خیلی عادی شده فوقش اگه اون دختره نشد میره با  یکی دیگه ‌. ولی فقط فکر کن که یارو بره به یکی پول بده که بیان سراغت . واسه اینکه گیر نیفته هم میتونه به قاتل مثلا طلا یا دلار بده و طلا بخره و بعد از چند ماه به قاتل بده . یا مثلا حتی میتونه به یه راننده پول بده که راننده به صورت حرفه ای بزنه لهت کنه بعد میخوای چیکار کنی ؟ بعدشم گفتی که ساداتم و آهم میگیره در جواب باید بگم که آه سادات اگه قرار بود بگیره خلفای عباسی ۵۰۰ سال حکومت نمیکردن 

ببین عزیزم محض اطلاع توی کشور افغانی بی هویت زیاده اونم واسه انتقام به یه افغانی ۱۰۰ میلیون میده و ا ...

وایییییی دمت گرررررم عجب فکر بکررررررری

من چرا نزنم رو اون این حرکتووووو

یکی از دوستام رفیق پسر زیاد داره میتونم از اونا بخام پیدا کنن همچین کسیو واسم

چندسالم از کاتمون گذشته ذهن هیشکی سمت من نمیره

مرسی از راهنماییت♥

من فقط خواستم بگم که فکر نکن فقط خودت میتونی انتقام بگیری اونم راحت میتونه جواب کارتو بهت پس بده . ب ...

طلا و دلار🤣🤣🤣 اون گور نداره که کفن داشته باشه

جرئت نداره حتی سرشو بالابگیره میفهمه گند قضیه در بیاد بابام زنده نمیداردش چون بشدت تعصبیه

شاید شما اهل سنتی ک قبول نداری ولی خودم ب چشم دیدم یک آه مامانم زندگی طرفو نابود کرده

خدا ازت بگذرهاونم شناخته بودتت که ولت کردهخدا بهش رحم کرده

شما چقدر بی شعوری که به همجنس خودت همچین توهینی میکنی

به نظرم خدا به شوهر تو رحم کنه با این طرز رفتارت 

خاک تو سرت کنن که از یه نر عوضی دفاع میکنی به همجنس خودت توهین میکنی خدا اول از تو بگذره با این شعورت  

شما چقدر بی شعوری که به همجنس خودت همچین توهینی میکنیبه نظرم خدا به شوهر تو رحم کنه با این طرز رفتار ...

مرسی از دفاعت مهربون🙃♥️

من ک فقط بی صدا عبور کردم از همچین کامنتایی🚶🏻‍♀️

امیدوارم خدا خودشون یا دختراشونو بزاره تو همچین موقعیت هایی تا اون موقع قششششششنگ با همه ی وجود درک کنن قضیه رو🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️

مرسی از دفاعت مهربون🙃♥️من ک فقط بی صدا عبور کردم از همچین کامنتایی🚶🏻‍♀️امیدوارم خدا خودشون یا دخت ...

قربونت برم من وقتی همچین کامنتایی میبینم واقعا حالم بهم میخوره از بعضی از این زن نماها که فقط بلدن نمک بپاشم رو زخم آدم 

این جور زنا شوهراشون بیان بگن بالای چشت ابروعه ده بار میان اینجا تاپیک میزنن که چطور جواب شوهرم بدم و انتقام بگیرم ازش 

بعد تحمل دیدن تاپیک تو رو ندارن و انتطار دارن تو ببخشی و بگذری در حالی که شوهرای خودشون تا یه خیانتی میکنن تا شوهرشون تو قبر نکنن ول کن نیستن