2777
2789
عنوان

میخام زندگی یه نفرو خراب کنم🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 9690 بازدید | 281 پست
چرا آبروش بره ؟؟ مجرده بوده شما هم مجرد بودی باهم دوست بودین و طبیعیه که قربون صدقه هم رفتین .متاهل ...

از اوناییه ک همه سرش قسم میخورن

یه شهر کوچیک و سنتی داره ک همه همدیگه رو میشناسن

اونجا واسشون قفله این چیزا

بالاخره تو در و همسایه و فامیل و کل طایفه میسه گاو پیشونی سفید 

ما که همگی میگیم نکن.مطعمن باش اون ابروش بره هیچی واسه از دست دادن نداره وسکوت نمیکنه. همون داخل دان ...

بابا ابروی چی اخه اصلا من اینارو میشنوم خندم میگیره به خدا با ویس ابروش میره؟؟ اسی چون به قول خودش تا حالا ویس نداده به کسی فک میکنه دهه 40 عه ابروی مردم با این چیزا میره...

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا ابروی چی اخه اصلا من اینارو میشنوم خندم میگیره به خدا با ویس ابروش میره؟؟ اسی چون به قول خودش ت ...

واسه شما ابرو معنا نداره ولی حق ناس .خودش میدونه. اون دنیا چطوری میخاد جوابش بده بذاره اون مدیونش بشه. بعدم خب مثل خیلی از ذوس دختر و دوس پسرا جداشدن .دیکه این چیزا بچه بازی ابرو بردن. اگه ظلمی کرده صددرصد خدا جوابشو میده. حالا باز اسی خودش میدونه

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

از اوناییه ک همه سرش قسم میخورنیه شهر کوچیک و سنتی داره ک همه همدیگه رو میشناسناونجا واسشون قفله این ...

وای 😂😂😂 دهه 40 هم اینجوری که تو میگی نبوده واقعا خنده داره، به کجا رسیدیم که جا ها عوض شده اون قدیم پسرا میخواستن با این چیزا تهدید کنن ابرو ببرن الان دخترا...برو عزیزم برو خیلی خندوندی مارو

واسه شما ابرو معنا نداره ولی حق ناس .خودش میدونه. اون دنیا چطوری میخاد جوابش بده بذاره اون مدیونش بش ...

ببخشید ولی شما اگه فک میکنی با دو تا ویس ابروی ادم میره خیلی بچه ای هنوز...منم دارم میگم کارش بچه بازیه و مسخرس ولی دارم میگم حتی به اون هدفی که داره هم نمیرسه چون الان دیگه کسی به این چیزا اهمیت نمیده 

سو استفاده از احساساتم کرد بالاتر از این چه ظلمی میتونه باشه؟،؟.بعدم بی هیچ دلیل و مشکلی رف هرچقدم ا ...

آدما ممکنه وارد یه رابطه ‌ای بشن و بعد نتونن هندلش کنند و تمومش کنن

موقعی که داشت کات میکرد گفت چرا میخوام جدا شم؟

مگه بهت دست درازی کرده بهت تجاوز کرده یا چن سال بازیت داده با ابروتو برده؟

همچین کاری میکرد ک الان داغش به دل مادرش بود

بابام یه رگ عرب دارع شدییییییید تعصبیه بفهمه حتی ب منظور نگام کرده سرشو میبره

با احساساتم بازی کرد😑

ماه ها هی التماس کرد ضجه زد ک آی من عاشقم یه فرصت بهم بده تلاشمو بکنم شرمنده دلم نباشم و .....

بهدم همچین وابستم کرد رفت

همچین کاری میکرد ک الان داغش به دل مادرش بودبابام یه رگ عرب دارع شدییییییید تعصبیه بفهمه حتی ب منظور ...

بیخیال عزیزم جای من بودی چیکار میکردی.دلتو بزرگ کن شاید امده دیده ب درد هم نمیخورین.چون آمده جلو باید تا قیامت می‌موند ب هر نحوی؟ 

همچین کاری میکرد ک الان داغش به دل مادرش بودبابام یه رگ عرب دارع شدییییییید تعصبیه بفهمه حتی ب منظور ...

عزیزم کی حال  داره سیدی بندازه الانم که بیشتر لپتاپا سیدی نمیخورهه  دستگاهم ندارن اکثرا

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

بیخیال عزیزم جای من بودی چیکار میکردی.دلتو بزرگ کن شاید امده دیده ب درد هم نمیخورین.چون آمده جلو بای ...

بیخود کرد اومد جلو وقتی نمیتونس تا تهش بمونه

خودش دید من مث اون خرابای دورش نیستم ک هر روز با یکی باشم

اگ آدم موندن نبود باید میزف سمت یکی مث خودش

حالا باید تاوان بده

آدما ممکنه وارد یه رابطه ‌ای بشن و بعد نتونن هندلش کنند و تمومش کننموقعی که داشت کات میکرد گفت چرا م ...

هیچی گف چیزی بوده ک بالاخره باید تموم میشده حالا هر چی زودتر بهتر

چندماه بهدشم رف با یه دختر دیگ ک اتفاقا تو خوابگاه تو یه سوییت بودیم یه اتاق بینمون فاصله بود

عزیزم کی حال داره سیدی بندازه الانم که بیشتر لپتاپا سیدی نمیخورهه دستگاهم ندارن اکثرا

یعنی میگی رو فلش بریزم؟؟؟؟؟

یا ک ن شهرشون یه چنل داره یه گروه برم اونجا پخششون کنم

فکرم درگیر شد😂