2777
2789
عنوان

به همفکریتون نیاز دارم

72 بازدید | 8 پست

سلام ببخشید چندتا تاپیک هم زدم قبلا من پنجشنبه شب بله برونم و جمعه هم جشن عقدم توی تالار بود که دوروز قبلش عموم فوت شد. فامیلا دیدگاه خاصی دارن که حتی باید تا سال صبر کنیم برای همین پدرم گفت که عقد کردن و فقط جشن فرمالیته بوده . الان ما نه بله برون انجام دادیم نه عقد محضری. من موندم بله برون رو چکار کنم تو این شرایط می‌خوام ساده برگزار کنم خانه ی عقد پیشنهاد داد که دو ساعت اونجا رو رزرو کنیم باکس هارو بیارن  نزدیک بیست دقیقه بله برون طول می‌کشه بعدش خطبه خونده میشه و عکاسی و تمام . اینجوری زشته؟ داغونم کمکم کنید

ساده و مختصر برگزار کنید با حداقل مهمان که میان بجای خانواده بگو دوستات بیان اگه کم میشه

خودمونیم عزیز برام دیگه مهم نیست فقط محرم شدن و عکاسی برام مهمه . فقط میگم بله برون و عقد یجا باشه بده؟ چون اگر خونه بگیرم دوتا مراسم میشه و کسی حوصله نداره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خوبه عکس و فیلم و مراسمت هم داری عزیزم . اصلا سخت نگیر که خانواده ات دل و دماغ ندارن می بینی همینم از دستت میره . عقدو بگیر بقیه اش خدا بزرگه . اخرش همین عکساش برات میمونه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره خوبه عکس و فیلم و مراسمت هم داری عزیزم . اصلا سخت نگیر که خانواده ات دل و دماغ ندارن می بینی همی ...

بله برون و عقد یجا باشه ضایع نیست که؟ توافقات قبلی صورت گرفته مهریه اینا فقط تو دفتر بله برون نوشته میشه همونجا عاقد خطبه رو میخونه و تمام . این خوب نیست؟

خودمونیم عزیز برام دیگه مهم نیست فقط محرم شدن و عکاسی برام مهمه . فقط میگم بله برون و عقد یجا باشه ب ...

کاری کنید که بعدا حاشیه زیاد نداشته باشه بالاخره محرم شدن رو نمیشه عقب انداخت هر چقدر احترام متوفی واجب باشه این اوجب حسابه بعدا میتونی چند شب مراسم مختلف بگیری حنا و عقد و عروسی مثلا جبران کنی 

بله برون و عقد یجا باشه ضایع نیست که؟ توافقات قبلی صورت گرفته مهریه اینا فقط تو دفتر بله برون نوشته ...

ببین عزیزم الان شرایطت خاص شده . شاید اگر حالت عادی بود به قول خودت میگفتن ضایع هست ولی الان با این وضع نه این عاقلانه ترین کاره . عمو فرد نزدیکی هست نمیشه فوتش رو نادیده بگیری اولش بی احترامی به پدر خودت میشه که صاحب عزاست . همینجوری جمع و جور بگیر که عکس و فیلم یادگاریش هم داشته باشی و خیلی هم عالیه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚