2777
2789
عنوان

دمای بدن بعد لیزر همورویید

134 بازدید | 30 پست

دمای بدن ۳۶ پایینه؟

باعث عرق شبانه میشه؟

همسرم پنجشنبه عمل همورویید کرده سه شبه دمای بدنش شبها میاد روی ۳۶ و تو خواب خیس عرق میشه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بگی عملش سخت بود،؟ درد داره؟

وحشناک سخته

با هر بار درد کشیدن همسرم منم اشک میریزم🥺

میگفتن عملش سرپاییه راحته ولی یشب بیمارستان بستری کردن و بعد عملش درد داره تا الان البته الان دردش کمی کمتر شده ولی بازم درد داره و اینکه دمای بدنش میاد پایین و عرق شدید میکنه اذیتش میکنه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
وحشناک سختهبا هر بار درد کشیدن همسرم منم اشک میریزم🥺میگفتن عملش سرپاییه راحته ولی یشب بیمارستان بست ...

وای خدا 

منم میخوام عمل کنم ، احساس میکنم نمیتونم درد بعدش رو تحمل کنم میمیرم😰

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اطلاع ندارم عزیزم. میتونم بپرسم عملش سخت بود یانه

بله سخته بالاوضعیت همسرم رو گفتم

البته بدن با بدن فرق میکنه همسر من فکر میکنم بواسیرشون زیاد بود نمیدونم هنوز بعد عمل ویزیت نشدیم از دکترش بپرسیم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
وای خدا منم میخوام عمل کنم ، احساس میکنم نمیتونم درد بعدش رو تحمل کنم میمیرم😰

بستگی ب شدت همورویید هم داره ان شاااله برای شما راحت باشه همسر من سالهاست درگیره فکر میکنم شدتشم زیاد بوده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بستگی ب شدت همورویید هم داره ان شاااله برای شما راحت باشه همسر من سالهاست درگیره فکر میکنم شدتشم زیا ...

منم ۱۰ ساله شقاق و هموروئید با هم دارم 

انقد میترسم از عملش که حد ندارع

این تاپیک شما رو که دیدم قشنگ قالب تهی کردم

یه مرد که نتونه دردش رو تحمل کنه من چطور میتونم 😭

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بله سخته بالاوضعیت همسرم رو گفتمالبته بدن با بدن فرق میکنه همسر من فکر میکنم بواسیرشون زیاد بود نمید ...

انشاله زود خوب بشه.

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

منم ۱۰ ساله شقاق و هموروئید با هم دارم انقد میترسم از عملش که حد ندارعاین تاپیک شما رو که دیدم قشنگ ...

نگران نباش عزیزم تو بیمارستان دو نفر دیگه با همسرم عمل کردن اونا حالشون خوب بود و همون شب مرخص شدن من از خانماشون ک حالشونو پرسیدم میگفتن درد زیادی ندارن و خوبن  و...ولی همسر من خیلی اذیت شد ک چند بار گفت عجب کاری کردم رفتم عمل 

بستگی ب شدتش داره ان شا الله برای شما خفیف و راحت هست

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏